Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak umiejętności lewitacji mimo zakupu

Haxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie grałem w Aion'a z rok może dwa, ale wróciłem i pamiętam, że zanim skonczyłem grać kupiłem Lewitacje (animacja, że postać fruwa nad ziemią). Ku mojemu zaskoczeniu po zalogowaniu się i sprawdzeniu w profilu, lewitacje mam, a postać nie fruwa.

Zmienili coś? czy się coś popsuło?

a może to przez to, że nie mam wszystkich pakietów pobranych? (przy wlaczaniu gry pisze że musi pobrać 3ci pakiet, drugi był niezbędny żeby wejsc do gry)

post-279633-0-92818300-1423595736_thumb.png

post-279633-0-92818300-1423595736_thumb.png

banner.gif

Opublikowano

Witam! Nie grałem w Aion'a z rok może dwa, ale wróciłem i pamiętam, że zanim skonczyłem grać kupiłem Lewitacje (animacja, że postać fruwa nad ziemią). Ku mojemu zaskoczeniu po zalogowaniu się i sprawdzeniu w profilu, lewitacje mam, a postać nie fruwa.

Zmienili coś? czy się coś popsuło?

a może to przez to, że nie mam wszystkich pakietów pobranych? (przy wlaczaniu gry pisze że musi pobrać 3ci pakiet, drugi był niezbędny żeby wejsc do gry)

Gra aktualnie jak słusznie zauważyłeś pobiera się pakietami. Pierwsze służą by móc wejść do gry, a z czasem pobierasz kolejne nowe rzeczy jak animacje latania w lewitacji i inne, które są bardziej bonusem niż ważnym elementem gry (chociaż nie wyobrażam sobie swojej templarki bez tej animacji, Asmo Templarka cholernie głupio trzyma broń dwuręczną podczas biegu). Powinna Ci się pojawić gdy już pobierzesz całą grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...