Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam klikacza

patrykgrab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje najprostrzego klikacza aby mi pecik zbierał skrzyneczki :D głownie chodzi mi o to aby miał częstotliwość ok 15 sek. i mog miec wiele zadan... Standardowy klikacz to lipa bo po 1.5 h sie wylacza i mozna max 4 ruchy zrobic.

Opublikowano

Fsbot?On zbiera skrzyneczki,pobierzesz,usuniesz screena z skrzynkami i ci tylko po mapie sie rusza.Pecik zbiera wtedy sam.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Makro? Nagrywasz jak Ci ma statek latać po mini mapie, możesz też co jakiś kliknąć 2x na peta (naprawa->włączenie i wybór zbierania lub jak jest nie zniszczony to tylko wyłączenie i włączenie i zbieranie) bo ma takie same sposoby włączania i gotowe

Opublikowano

Makro? Nagrywasz jak Ci ma statek latać po mini mapie, możesz też co jakiś kliknąć 2x na peta (naprawa->włączenie i wybór zbierania lub jak jest nie zniszczony to tylko wyłączenie i włączenie i zbieranie) bo ma takie same sposoby włączania i gotowe

Wielkie dzieki ! Nawet nie wiesz jak pomogleś :D  Do zamkniecia :D

Opublikowano

Tylko proponuję Ci codziennie inne ustawienie dawać na mape aby nie latał cały tydzień w tych samych miejscach :)

Opublikowano

Tylko proponuję Ci codziennie inne ustawienie dawać na mape aby nie latał cały tydzień w tych samych miejscach :)

Na chwile obecna mam 5 zadan na programie Makro Recorder i bede co dziennie inne dawac :) Da sie tak ustawic aby pet sie sam naprawial wlaczal "Zbieracza" a w przypadku zniszczenia statku sam naprawial go w miejscu :) genialny program bo po uzytku Fsbot moje 2 konto dostalo bana :) wiec wolalem cos bezpiecznego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...