Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie nowego :v

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Osobiście w CS'a nigdy nie grałem (grałem dużo w War Rock'a) i chciałem zapytać was gracze, czy są jakieś podobieństwa między CS'em a War Rock'iem. A drugie, w War Rock'u kupowało się bronie z innym wyglądem itp. Jak tutaj skiny się zdobywa? Widziałem otwieranie tych skrzynek (za pieniądze), ale czy da się dostać tą skrzynkę + kluczyk bez wydawania pieniędzy na nie? :)

Opublikowano

Skiny dropią po meczu, ale takie słabe przeważnie, to samo skrzynki. Można też obstawiać mecze, łatwo się wzbogacić :) Ale ogółem to handel/kupowanie.
Co do graczy, no to w miarę mili :)

Opublikowano

Skiny dropią po meczu, ale takie słabe przeważnie, to samo skrzynki. Można też obstawiać mecze, łatwo się wzbogacić :) Ale ogółem to handel/kupowanie.

Co do graczy, no to w miarę mili :)

Czyli jak wygram mecz np., to dropnie mi skin (w sensie zawsze, po każdym)? :)

Opublikowano

Czyli jak wygram mecz np., to dropnie mi skin (w sensie zawsze, po każdym)? :)

Nie. Dropi kilku losowym osobom.

Opublikowano

Nie. Dropi kilku losowym osobom.

Okej. A klucze i skrzynki? :P I chciałem też zapytać, czy jest tu opcja grania z początkującymi graczami. W War Rock'u był przedział 1-10 lvl. Istnieje tu coś takiego? :)

Opublikowano

Okej. A klucze i skrzynki? :P I chciałem też zapytać, czy jest tu opcja grania z początkującymi graczami. W War Rock'u był przedział 1-10 lvl. Istnieje tu coś takiego? :)

Są serwery publiczne, no ale tam grają wszyscy. Rankedy przydziela Ci mniej więcej do twojej rangi (pierwsze 10 meczy musisz wygrać, żeby mieć rangę).

Klucze: można tylko kupić/handlować z kimś

Skrzynki: po meczu/z operacji/kupić

:)

Opublikowano

Tak

Nie masz rangi grasz z graczami także bez rangi, masz g3 losa ci graczy g2-g4.

Skrzynki dropią pod koniec meczów ale nie zawsze.

Klucze trzeba kupić 2.15ojro za 1.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Są serwery publiczne, no ale tam grają wszyscy. Rankedy przydziela Ci mniej więcej do twojej rangi (pierwsze 10 meczy musisz wygrać, żeby mieć rangę).

Klucze: można tylko kupić/handlować z kimś

Skrzynki: po meczu/z operacji/kupić

:)

A skrzynki da się jakoś w takim razie sprzedawać? :P Bo bez klucza to trochę lipa :)

Opublikowano

A skrzynki da się jakoś w takim razie sprzedawać? :P Bo bez klucza to trochę lipa :)

Tak. Skrzynki świeżo z operacji kosztują przeważnie bardzo, bardzo dużo. Potem cena spada.

Opublikowano

Tak na rynku steam

ceny to 0.08-5 ojro

Zależy od skrzynki.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Tak na rynku steam

ceny to 0.08-5 ojro

Zależy od skrzynki.

Czyli, jeśli sprzedam te skrzynki, to mogę np. sobie kupić innego skina? :P

Opublikowano

Czyli, jeśli sprzedam te skrzynki, to mogę np. sobie kupić innego skina? :P

Tak.

Wszystkie skiny są na rynku steam.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Tak.

Wszystkie skiny są na rynku steam.

Mam jeszcze kilka pytań na debila :P Widziałem na YT opening np. izak'a, to były tym bronie z dopiską "StatTrak". Czym się one różnią od tych bez napisu? :)

Opublikowano

Dlaczego też jest parcie na te "kosy"? Nie lepiej wylosować skina do karabinu? :P Dlaczego one są takie drogie?

Uczeń
Opublikowano

Dlaczego też jest parcie na te "kosy"? Nie lepiej wylosować skina do karabinu? :P Dlaczego one są takie drogie?

bo sa rzadkie

Opublikowano

bo sa rzadkie

To wszystko? ;_; No ok... Chciałem też zapytać, czy CS'a da się poprzez PSC na Steamie kupić (wiem, że już bardziej debilnego pytania się zadać nie da, ale serio nie wiem :c )?

Opublikowano

Ta da się.

Ale musisz kupić psc za 50 i 20zł .

Bo cs kosztuje 11ojro

Więc musisz załadować steam za 10ojro i 5ojro.

A co do kos to grając sam stwierdzisz dlaczego są takie drogie.

Ale zawsze są fabryki kluczy itd. gdzie cs'a kupisz za 30-40zł

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

To wszystko? ;_; No ok... Chciałem też zapytać, czy CS'a da się poprzez PSC na Steamie kupić (wiem, że już bardziej debilnego pytania się zadać nie da, ale serio nie wiem :c )?

ta, a co do noży to po prostu - najrzadszy drop ze skrzynek, są ładne i zawsze będziesz go mieć (wiesz, że niezależnie od teamu hajsu itp.)

Opublikowano

Te 10 pierwszych meczy to nie zawsze grasz z takimi samymi jak ty (unrankedy).

Ja przykładowo po 4 wygranych meczach grałem już z goldami i silverami 6.

To zależy od tego jak grasz.

Jak masz smieciowe skiny (0,04-0,10) to stawiaj low na lounge i mozesz wygrać, sprzedać, kupic klucz. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...