Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać w grę Elsword?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest normalnie globalny serwer, ale coraz więcej graczy przechodzi na ten prywatny. Znajdziesz na nim dużo polaków i będziesz mieć rzeczy za darmo za które byś musiał  zapłacić realne pieniążki w IS. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

siemano ;v

opłaca się grać w tą grę?

ile max poziomów?

co w niej ciekawego?

­

- Gra jest oprawiona w cukierkowej grafice 2D w stylu dungeon runner. Jak lubisz takie klimaty to graj.

- 60 India, 70 Europa, 80 Korea Południowa. Głównym dystrybutorem jest NEXON, a twórcą KoG. 

- Po wbiciu maksymalnego poziomu gra się nie kończy i jest duża ilość postaci do wyboru.

Opublikowano

Opłaca się grac w elsword i nie na żadnym VOIDZIE tylko na normalnym elsworodzie (elsword.pl)

polecam tą gierke częste eventy (praktycznie co tydzień nowy event)

dużo postaci, nowe ciągle w drodze ;d

pvp to chyba coś co nakręca tą gre ;d

Opublikowano

@arturbemolxD

Ja Polecam Voida bo tam żeby być dobrym w pvp nie musisz wydawać realnych pieniążków :) Dostajesz tam slot b na zawsze za darmo gdzie na polskim płacisz 30zł, dostajesz udostępnienie do każdego skilla za darmo a na polskim trzeba to kupować :)

Opublikowano

@up 

ja też polecam Void Elsword jest bardzo dużo graczy (polaków również) jest nawet grupa na FB Void Elsword Polska. Tam wbijesz i wszystko ci wytłumaczą :3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@arturbemolxD

Ja Polecam Voida bo tam żeby być dobrym w pvp nie musisz wydawać realnych pieniążków :) Dostajesz tam slot b na zawsze za darmo gdzie na polskim płacisz 30zł, dostajesz udostępnienie do każdego skilla za darmo a na polskim trzeba to kupować :)

Na voidzie aczkolwiek PvP nie jest takie kolorowe, wiele laggerów i derankerów dla saltów.  Musisz mieć dobrą broń (+8-+10), aby zajść dalej, bo inaczej nie ma to sensu.

Opublikowano

@arturbemolxD

Przecież skille da się robić questami. Może i są monotonne, ale nikt Cię nie zmusza do płacenia za nie ;d

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Void to jak dla mnie taki serwer testowy, jak ktoś idzie na łatwizne to gra na voidzie, bo nie oszukując się, żeby na plu wbić lvl cap trzeba sie troszkę namęczyć a na voidzie? max. 7-14dni...

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Void to jak dla mnie taki serwer testowy, jak ktoś idzie na łatwizne to gra na voidzie, bo nie oszukując się, żeby na plu wbić lvl cap trzeba sie troszkę namęczyć a na voidzie? max. 7-14dni...

Lv Cap na Voidzie to max 3, no 4 dni jak grasz 2-3h dziennie

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

No to jeszcze lepiej :D

W sumie sam wczoraj tam wbiłem 9 lvli przez jakiś event z 100% expa xD

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Tak czy inaczej nie polecam voida, wolę stabilny globalny polski serwer podtrzymywany przez GF ;) a nie przez voidemorta ktory ma dzieki wam $$$$$ wiecej niz sb wyobrazacie ;) ogólnie na voidzie jednego dobrego pvp nie zrobisz wszędzie lagi ;]

Opublikowano

A to na PLu nie ma laggerów na pvp? Nie bądź śmieszny. Polski serwer jest bardzo dobry, ale posiada jedną bardzo dużą wadę, a mianowicie IS przystosowany do niemieckiego rynku, przez co po ok 50-55lvl trudno grać bez wydawania hajsów na IS. Gdyby tylko polski serwer przejęła jakaś polska firma i przystosowała do polskiego rynku, to zarobili by pewnie więcej hajsów niż teraz Niemcy mają z tego serwera. I w sumie na PLu są ciekawsze eventy, o ile na voidzie były jakiekolwiek eventy xD

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

I w sumie na PLu są ciekawsze eventy, o ile na voidzie były jakiekolwiek eventy xD

Ciekawsze eventy? 10x plansza za 5 nadzwyczajnych kamieni.

Nawet Jumping Event został specjalnie obcięty przez KoG.

I te niemieckie ceny w IS. GF zniszczyło tym ten serwer. Płakać się chce.

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

PL był swojego czasu dobrym serwerem. Zniszczyła go inflacja i śmieszne rekompensaty (lub ich brak) ze strony GF'a za nieudane eventy toteż straty poniesione przez graczy itp.

67qtMtN.png

Opublikowano

Tak czy inaczej nie polecam voida, wolę stabilny globalny polski serwer podtrzymywany przez GF ;) a nie przez voidemorta ktory ma dzieki wam $$$$$ wiecej niz sb wyobrazacie ;) ogólnie na voidzie jednego dobrego pvp nie zrobisz wszędzie lagi ;]

dotacja jest dobrowolna, nie chcesz to nie płać

Mógłby ktoś mi wytłumaczyć na czym głownie polega ta gra, bo nie mogę pojąć­

dungeonówka z różnymi rzeczami, ciekawe postacie, combosy... :P

Opublikowano

Tak samo jak wypowiedź innych. Polecam Tobie granie na Voidzie, jeśli lubisz lecieć na łatwiznę.

Jak wolisz się "pomęczyć" zapraszam na PL'a ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...