Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reporty graczy

bandan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często na grach turniejowych ktoś mi piszę że mam WH, gram na Triggerbocie i ESP ale nie strzelam po ścianach, nie patrze na ściany, ustawiam celownik w odległości od ścian / boxów / innych tekstur dość daleko by było legit i wydaje mi się że bardzo ostrożnie gram, czy to normalne na niższym poziomie że oni tak narzekają? ( Jak Non-Steamy na publicach w 1.6?)

wCAZfSW.png

Opublikowano

No wiesz... jak ty już wiesz skąd on ma przyjść, to mogą coś podejrzewać. Przeważnie się prują, albo myślą, że smurfujesz czy coś. Póki nie wyślą raporta jest w miarę dobrze ;p

Opublikowano

Nie musisz patrzeć po ścianach, może jakieś dziwne banie Ci wchodzą, zawsze wiesz gdzie iść itp. to też się liczy w ich opinii, i Cię posądzają :p

Opublikowano

Na bardzo niskich poziomach dużo jest takich ludzi.

Kiedyś grając na silverach zabiłem 4 z tym 2 hs i koleś reportował mnie za aima.

Nie martw się tym jeżeli naprawdę grasz legit to overwatch ci nic nie zrobi.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Boteku

Nie patrze po ścianach, praktycznie w ogóle. Staram się grać w 100% Realnie, miałem może z 2x takie sytuacje (trigger w złym momencie) ale to z 2x na 50 gier. Staram się unikać takich sytuacji.

@Tremo

Czyli tak jak w 1.6, płaczą jak non-steamy na publikach, właśnie też miałem podobną sytuację. Czyli nie mam co się przejmować, dzięki  B)  

wCAZfSW.png

Opublikowano

Aby twoje demo trafilo do OW musisz dostac 17 reportow w ciagu 24h. Jesli serio grasz legit to nie jest mozliwe. Pewnie jakis pojedynczy polak/rusek, ktory dostaje od Ciebie w dupe sie pruje, to masz max 2 raporty na meczyk jak kolezka go carruje.

Weteran
Opublikowano

Skoro się prują to widać ma to uzasadnienie. I jest to normalne gdy ktoś jest smurfem lub cziterem.

Ja mimo wszystko mam nadzieję, że dostaniesz bana.  Nie mogę pojąć sensu grania na czitach w takich grach. Bez sens.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...