Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft hamachi lan

Turek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest gdzieś w tym dziale poradnik jak zrobić serwer hamachi lan żebym mógł pograć z kolegą? Nieczytelny ten dział jest jak nie wiem, a szukajka oczywiście działa w 100%..

Opublikowano

Jest to bardzo proste. ;)

Trzymaj poradnik:

Wszystko ładnie pięknie, robiłem już tak, ale kumpel jak wbije ma mega lagi. kiedyś to zrobiliśmy, że na hamaku nie było tunelu pośredniego tylko bezpośredni i nie było lagów.

Opublikowano

Jeżeli macie pośredni do siebie to sobie nie pogracie :x Rozwiązanie to kupić najtańszy serwer na craftsite albo na 1shot1kill :) 5 slotowy serwer kosztuje 11zł na obu stronach doładowaniem lub po prostu paypal to wyjdzie równe 5 zł :P Jeżeli nie chcecie kupić serwera to napiszcie do mnie, ja wam zapewnie dedykowany serwer. :P

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, robiłem już tak, ale kumpel jak wbije ma mega lagi. kiedyś to zrobiliśmy, że na hamaku nie było tunelu pośredniego tylko bezpośredni i nie było lagów.

Lepiej gdybyscie sie z kolega zlozyli na serwer jak macie lagi.

Wiele plusow ma hosting np 24/7 online :)

Opublikowano

A spróbuj tak aby to twój kolega był hostem a jak nie to zainstaluj starą wersje hamachi tą czarną. Ewentualnie evolve https://www.evolvehq.comczyli coś ala hamachi.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...