Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowiec? okazja czy shit?

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tego co czytałem to na allegro nie opłaca się kupować.
Czy taki komputerek jest dobry za taką cenę? Pogram w jakieś nowsze gry na LOW? Podobno ten procek można do 4.0 :D
Karta podana bez specyfiakcji :P

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fallegro.pl%2Fking-intel-4x-4-0ghz-8gb-1-5tb-nvidia-4gb-win7-i4880801031.html&h=VAQEiBkCy

Opublikowano

Karta wygląda na jakiegoś 750gtx ? Ogólnie jest całkiem opłacalny. Takie Gta 5 byś odpalił bez problemu wtedy. Tylko ta karta ;x Ram dobry bo z hyper X. No wygląda zachęcająco za taką cenę poczekaj na reszte :)
Dopytaj o tą kartę.

Opublikowano

Właśnie pytam o tę kartę. Na tym procku bez podkręcenia ludzie w watchodgsy nawet pykają :D Ja się boje co się stanie jak to podkręciłbym :P

Opublikowano

nawet nie wiesz co kupujesz, z miejsca bym cos takiego ominal

to ze jest taki obrazek nie oznacza ze musi  byc tak karta, pewnie ci da 630 z 4gb pamieci

­

Opublikowano

Jejku.. jakbyś umiał czytać posty to byś wiedział, że czekam na odpowiedź za kartą. Kto powiedział, że to kupuję? Napisałem coś takiego?

Opublikowano

Ten zestaw ma jedynie dobry procek, nie aż taką złą płytę oraz dobry ram. Reszta nie jest najlepsza. Karta może się okazać szortem ale zobaczyć można jaka to będzie chociaż:) Pewnie specjalnie nie napisali.

Opublikowano

Jejku.. jakbyś umiał czytać posty to byś wiedział, że czekam na odpowiedź za kartą. Kto powiedział, że to kupuję? Napisałem coś takiego?

napisalem ze nie wiesz co kupujesz, a myslisz o tym, wiec jestes w trakcie tak jakby

1. nie znasz ani modelu plyty, ani firmy, ani jakie procesory obsluguje

2. lga 775 jest stare jak swiat

3. procek intela, w obrazku chlodzenie boxowe amd

4. nie jest to gtx 750 ti, karta asusa tego modelu nie ma takich wyjsc video, ani to nie jest asusowa gtx 750, wyglada na r7 250x

5. nie znasz marki zasilacza, co jest wazna o ile nie najwazniejsza rzecza

6. jak 775 to ramy pewnie ddr2, chodz moge sie mylic

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...