Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na wyswietlanie info o zajestrowaniu / zalogowaniu [Authme]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z authme tzn dziala ale nie wyswietla automatycznie informacji np aby sie zarejstrowac wpisz /register haslo haslo

[dziala gdy cos napiszesz] a ja chce zeby jak ktos wejdzie na serwer to zeby mu to sie wyswietalo 

mam plugin join mesage nie pomaga bo wyswietla sie to wszystkim graczom i jak wejdzie pare osob to jest na czacie tzw spam

IP serwera :x          motd.txt nie wyswietla sie graczowi [wlascicielowi tak]

prosto mowiac chcialbym aby wyswietl sie automatyczny komunikat co trzeba wpisac zeby sie zarejstrowac/zalogowac [Oczywiscie zeby widzial to tylko on]

Opublikowano

Mi też się nie wyświetlało kiedyś, i to była wina, któregoś z pluginów. Odinstalowuj pluginy po kolei i zobacz czy się nie naprawia, jeżeli nie zrób save'a mapy i zrestartuj cały serwer. 

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

chodzxi co o takie cos co podjebuje konto ?

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...