Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia gdzie co i jak

ralek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! chciałym zacząc grę w tibie  na początek bym kupił jakies 100 cc i pacca. I teraz pytanie jaką profesje zrobić i na jakim serwie grać myśle o druidzie lub sorcerze  bede mial 100 cc to smiało moge wastować poty itp . W Tibie grałem bardzo mało a chce teraz wbic chociaż 100 lvl. Na bocie też bede jechał oczywiscie.

Opublikowano

z taką ilością CC magiczna profa gra się bardzo fajnie i szybko leveluje ja osobiście bym wolał sorca ale druid jest lepszy na dłuższą metę.

Hejty, hejty (nie no, tak tylko mówię, by autor nie poszedł złą drogą)!

100cc na maga to za mało według mnie.

Witam ! chciałym zacząc grę w tibie  na początek bym kupił jakies 100 cc i pacca. I teraz pytanie jaką profesje zrobić i na jakim serwie grać myśle o druidzie lub sorcerze  bede mial 100 cc to smiało moge wastować poty itp . W Tibie grałem bardzo mało a chce teraz wbic chociaż 100 lvl. Na bocie też bede jechał oczywiscie.

Moim zdaniem powinieneś z taką ilością cc zrobić paladina, jednak jeżeli naprawdę chcesz maga to bierz druida, ludzie biorą ed na hunty już od low lvl, więc exp strasznie szybko leci.

Powinieneś zwrócić jednak uwagę na to, że byś potrzebował troszeczkę więcej cc by dobić ten 150 (wtedy profit się zaczyna magami).

PS. Druid jest o wiele cięższy do ogarnięcia niż sorc, ogólnie jest to najcięższa postać.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...