Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak zainstalować smartbota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz Ci tłumacze (nie moge właczyć tego bota ale znam sie na ustwieniach innych ;d) na poczatek ustaw zeby byl: AUTO CONCADE 1win 1concade-wtedy resetuje Ci sie mm to chyba jest najwazniejsza sprawa, jezeli grasz rankingi to nie polecam przechodzic od razu z 25 na np 11 w 1 noc lepiiej rob to stopniowo po ok 5 rank. Mozesz sobie rowniez ustawic zeby wyłaczal Ci sie np po wbiciu jakiejs rangin itp, ustaw w Questach zeby robil je na UNRANKED i jaka klasa grał (chyba), mozesz właczyc pluginy 1 jest oo arenek, ja nie polecam grac aren na botach bo mozna wyjsc na -, 2 poto zeby zrobil "przerwe" po okreslonym czasie, 3 do robienia questow, na górze wybierasz deck (polecam priesta), rodzaj meczy, profil (jak masz zwykly deck wez na default. To chyba na tyle...

omen nic Ci sie nie dzieje po inject'cie? Nie wyłacz Ci sie?

Ło k***a magia działa ;dddd

Jak zrobic zeby bot wykonywal ruchy wolniej bo strasznie to wyglada...

Opublikowano

Ja klikałem 2x inject a wystarczy 1, nie zauwazylem ze za 1 razem sie odblokowaly ustawienia.

czasem ten bot uposledzony, leczy przeciwnika ;d

Jak z botem u mnie kiepsko dziala w ponad godzine ma 33% win gdzie hearthbuddy ta sama talia wyciagal ponad 70% moze to tylko kwestia pecha wszystko sie okaze jak włacze na nocke.

Opublikowano

Juz Ci tłumacze (nie moge właczyć tego bota ale znam sie na ustwieniach innych ;d) na poczatek ustaw zeby byl: AUTO CONCADE 1win 1concade-wtedy resetuje Ci sie mm to chyba jest najwazniejsza sprawa, jezeli grasz rankingi to nie polecam przechodzic od razu z 25 na np 11 w 1 noc lepiiej rob to stopniowo po ok 5 rank. Mozesz sobie rowniez ustawic zeby wyłaczal Ci sie np po wbiciu jakiejs rangin itp, ustaw w Questach zeby robil je na UNRANKED i jaka klasa grał (chyba), mozesz właczyc pluginy 1 jest oo arenek, ja nie polecam grac aren na botach bo mozna wyjsc na -, 2 poto zeby zrobil "przerwe" po okreslonym czasie, 3 do robienia questow, na górze wybierasz deck (polecam priesta), rodzaj meczy, profil (jak masz zwykly deck wez na default. To chyba na tyle...

omen nic Ci sie nie dzieje po inject'cie? Nie wyłacz Ci sie?

Ło k***a magia działa ;dddd

Jak zrobic zeby bot wykonywal ruchy wolniej bo strasznie to wyglada...

nie ma opcji aby wykonywał wolniej albo coś przoczyłem

Możecie mi wyjaśnić krok po kroku jak ustawić bota? Co zrobić po wciśnięciu "inject" ?  

btw Świetny poradnik.

dzięki za komplement

668421422290643422464.png

Opublikowano

Ja osobiscie nie polecam tego bota hearthbuddy jest o WIELE lepszy, porównanie: ta sama talia smartbot zrobil ledwo 33% podczas gdy hearthbuddy 100%, dodam ze SB chodzil 1.5h a HB ponad 2, wiec nie ma co dyskutowac.

Opublikowano

Ja osobiscie nie polecam tego bota hearthbuddy jest o WIELE lepszy, porównanie: ta sama talia smartbot zrobil ledwo 33% podczas gdy hearthbuddy 100%, dodam ze SB chodzil 1.5h a HB ponad 2, wiec nie ma co dyskutowac.

Nikogo nie interesują twoje przeżycia z tym botem i nie spam tyle.

Co do tematu, nie wiem po co nagrywałeś z tego filmik skoro to jest jakieś 10 sekund myślenia i samemu się domyślisz co trzeba zrobić.

Po 2 na ich forum jest tut jak to odpalić.

junior.jpg

Opublikowano

nie moge pobrać,pisze że nie moge zobaczyć ukrytej treści,chociaż jestem zalogowany...help.

musisz napisć coś w temacie

Nie działa już ? Nie mogę wybrać decka

musisz zinjectować do gry

Nikogo nie interesują twoje przeżycia z tym botem i nie spam tyle.

Co do tematu, nie wiem po co nagrywałeś z tego filmik skoro to jest jakieś 10 sekund myślenia i samemu się domyślisz co trzeba zrobić.

Po 2 na ich forum jest tut jak to odpalić.

Sorrka to mój pierwszy filmik chciałem wam to jakoś zilustrować

668421422290643422464.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...