Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ping

bartolonio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem otóż chciałem po lanie zrobić server ts3 żeby pogadać z bratem podczas wspólnej gry. Wszystko ok zrobiłem to po hamahi 
(o dziwo działa) lecz jest jeden problem. Pingi są po 1ms lub mniej, lecz czasami podczas rozmowy potrafi wybić nawet 5k pingu.. Jaka może być przyczyna ?

Beztytulu.png

błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!!

Opublikowano

To jak mam odpalić server bez hamahi ? Nigdzie nie ma podanego ip na którym jest stawiany server. Próbowałem łączyć się swoim ip i nic servera nie ma... Tak samo z grami muszę łączyć się przez hamaka bo za pomocą ip nie da się połączyć...

Opublikowano

No dobra czyli żeby odpalić server na innym ip wystarczy wyłączyć hamaka? i skąd mam wtedy mieć ip serva?

Nawet przy wyłączonym hamaku odpala mi się na ip hamaka :C

Opublikowano

Jedyną opcją najlepszą dla cb będzie przejscie na jakiegos ts, ktory stoi na maszynie, jak by co zapraszam do mnie ip w opisie, sygnaturze. Pozdrawiam Tymczasem :)

graphic.png

Opublikowano

Nie wierzę... Już oszedłem dlaczego w żadne gry po lanie grać się nie dało ani ts3 nie chciał się łączyć... Eset blokuje firewallem. Wystarczy wyłączyć i działa c:.

@orkin wielkie dzięki działa i jest 0 pingu C:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...