Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zrobić Prostego Wirusa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlatego wole linuxa xD

aby wrobić kolegów polecam utworzyć na ''pamięci masowej flash'' plik autorun wrzucić jakomś gre i dopiero dać koledze

pisane z fona

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To działa tak ze jak ktoś to odpali to wtedy wchodzi mu na google? I jak mam ustawiony format to formatuje ten dysk c?

Opublikowano

To działa tak ze jak ktoś to odpali to wtedy wchodzi mu na google? I jak mam ustawiony format to formatuje ten dysk c?

Też troche tego nierozumiem mam wpisac samo

@echo off

www.dupa.pl

i co z tym wyłączyc ma to kompa czy co bo nie czaje coś tego

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Po 1 - format c w jakimś byle jakim bacie nie działa (wpiszcie sobie w cmd a się przekonacie że się nie da), musi być w autoexec.bat na partycji systemowej - ten plik uruchamia się przed startem systemu.

Po 2 - del w system32 zaraz się wyłoży na jakimś pliku który jest aktualnie używany

Po 3 - większość komend z tego posta działa tylko na windowsie nt i wcześniejszych

Po 4 - tylko kompletne laiki dają się nabrać na wirusy w pliku bat.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki przydało się :) Łap Minusa

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Tylko, że każdy lepszy program antywirusowy takie coś wykryje, poza tym rundll32 rzadko kiedy działa, np. u mnie na ósemce już nie.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Mam problem gdyż ta komenda na zablokowanie klawiatury i myszki mi nie działa ( Jak prawie każda z rundll32 ).

Jest jakaś inna lub tak już jest po prostu na xp ?

kcx7jm.png

Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mna ...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No witam poradnik dobry ale mam pytanie czy da się jakoś zmienić ikonke ? na exe nie mienie bo plik wsadowy Bat wtedy nie zadziała chciałbym np zrobić sobie Pliczek co offa kompa a ma ikonke minecrata :) proszę pomóż

xmMfHrm.png
Opublikowano

Zabawa W "Hackera"Hmm ?

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

Da się zmienić ikonkę tego, ponieważ kolega nie dał się nabrać :c. Ale poradniczek fajny, trochę się na tym znasz. Plusik:D

PPM>Właściwości>Zmień ikonę

Opublikowano

Wie może ktoś, co trzeba wpisać żeby wywołać autorun'a. Głównie chodzi mi o to żeby przy każdym uruchomieniu PC pliczek automatycznie się włączał.

Pozdrawiam.

oiph.png

Opublikowano

Wie może ktoś, co trzeba wpisać żeby wywołać autorun'a. Głównie chodzi mi o to żeby przy każdym uruchomieniu PC pliczek automatycznie się włączał.

Pozdrawiam.

możesz zrobić 2 plik *.bat który przeniesie "wirusa" do autostartu. nie wiem czy tak zadziała : /

Opublikowano

Masz racje kiedys zwykly plik .bat zrobilem i wyslalem koledze i musial format robic, steam, wow itd musial nowe kupywac ^^

Steam kupowac pierwsze słysze cos takiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...