Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka biżuteria na rycka do expa tomb itd Global

Anros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam 70 lv i poszedłem expic do tomba (rycek paladyn) mam 2 skile atakujące i w skrzeki wale po 26,27k,ale nigdy nie wchodzi mi kryt a  z hita moze co 10,15 hit mam kryt,więc jest ciężko.W jaką biżuterię mam się zaopatrzyć,aby częściej te kryty się sypały?Gram na globie

PS:Mój obecny Naszyjnik to Władcy Piorunów (Unikanie B,D,M 56,Krytyczny Cios 30%,kondycja 16,9 magiczny atak)

Jeśli mam zmienić to na jaki,oraz jaka mam kupic reszte biżu 

Opublikowano

Najlepiej jakbyś jednak zaopatrzył się w casting i abs HP/MP, bo jako palladyn, raczej skillami bijesz niż podstawowymi atakami.

Opublikowano

Kupiłem tak:

Wisior Ognia:

60 kast 30% kryt 16 sila obrona b,d,m 5  obrona+6 (80kk)

Wisior Piorunów 

30 kryt 60 kasta 8 kondycja (120kk)

Wisior Ziemi ( 60 kasta 30 kryt (90kk)

Dobre i czy tanio kupiłem?

Opublikowano

Kupiłem tak:

Wisior Ognia:

60 kast 30% kryt 16 sila obrona b,d,m 5  obrona+6 (80kk)

Wisior Piorunów 

30 kryt 60 kasta 8 kondycja (120kk)

Wisior Ziemi ( 60 kasta 30 kryt (90kk)

Dobre i czy tanio kupiłem?

Tak, wydaje mi się, że są dobre i stosunkowo tanio je kupiłeś. Jedyne czego brakuje to Abs - nie masz żadnych na HP/MP? Trochę ciężko bez nich.

Możesz kupić jakiś jeden chociaż z 5% hp i 5% mp i założyć zamiast jednego z castem.

Opublikowano

Własnie teraz skile odnawiają mi się w sekunde exp idealny (już nie zabijam moba w 30 sekund a w 5/6),ale nie wyarabiam z maną tak więc zakupie jeden z absorbacją many;)

Wymieniłem jeden wisior na 5/5 absorbu (mana/hp)teraz expi się idealnie,dzięki !

Opublikowano

Mam pytanie jest możliwość podexpienia kogoś do 90? Jeśli tak to gdzie będzie najlepiej ? 

Opublikowano

Mam pytanie jest możliwość podexpienia kogoś do 90? Jeśli tak to gdzie będzie najlepiej ? 

W sensie, że szukasz kogoś, kto podexpi Ciebie? Jeżeli tak, to chyba najkorzystniejszy byłby jakiś plvl... 

Opublikowano

Ja chce kogoś,ładnie przyfarciłem w alvi nadropiłe 160 żetonów i trachłem 2 sloneczne kamienie kupiłem slonia 60 lv+zaraboiłem na kamykach niebiankishc itd i mam seta ereba+15/16 (22k hp 6,6k ataku 4,5k defa) i chciałbym kumpla pdoexpic.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej jakbyś jednak zaopatrzył się w casting i abs HP/MP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...