Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeróbka tapety WoT

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy da sie tą tapete: http://bankfotek.pl/view/1855813 zmienić tak, aby nie było widać napisu w prawym górnym rogu "World of Tanks" oraz w prawym dolnym rogu "DoM1N's" ? To bardziej pytanie dla grafików, ale nie mam pojęcia gdzie ten temat napisać. Gdyby było źle prosze moderatora o przeniesienie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jeżeli brałes z Dom1na tą tapetę to prawie zawsze ludzie przerabiają ją tak jak Ty chcesz. 
Poszperaj w komentarzach. 

Opublikowano

Oczywiście, że się da.

Nie ma za co:

978801423559631553098.jpeg

Pozdrawiam! ;)

Ale nie tak, żeby tło też było, a sam napis znik.

Jeżeli brałes z Dom1na tą tapetę to prawie zawsze ludzie przerabiają ją tak jak Ty chcesz. 

Poszperaj w komentarzach. 

Poszukam, ale wątpie, czy znajde.

Opublikowano

a643b4da6b.jpg

Przy tym drzewie kiepsko wyszło, jeżeli chcesz to przysiądę do tego na dłużej i poprawie. 

Jesteś genialny, po prostu to co zrobiłeś jest dla mnie czymś wielkim! :) Można wiedzieć jakim programem to zrobiłeś? Oczywiście bardzo dziękuje, jestem strasznie wdzięczny :)

Opublikowano

Jesteś genialny, po prostu to co zrobiłeś jest dla mnie czymś wielkim! :) Można wiedzieć jakim programem to zrobiłeś? Oczywiście bardzo dziękuje, jestem strasznie wdzięczny :)

Photoshop CS6 :)

Opublikowano

Photoshop CS6 :)

A można wiedzieć jak sie to fachowo nazywa zrobienie takiego czegoś? Chciałbym znaleźć poradnik jak coś takiego sie robi :)

Opublikowano

A można wiedzieć jak sie to fachowo nazywa zrobienie takiego czegoś? Chciałbym znaleźć poradnik jak coś takiego sie robi :)

jestem na tel i nie pamietam, jakbys jeszcze mial cos do wykonania to wal śmiało :)s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...