Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare czasy z lolem

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Ja bym chciał aby powróciły czasy 1 sezonu, gdzie wszyscy grali Ashe, nie ważne czy na midzie, topie czy bocie ale ważne, że ashką :D

Opublikowano

Madredy, Leviathan ( dobre na Olafa, Shena ), meta gdzie grało się wszystkimi postaciami ( najpopularniejsze topa np - Shen, Poppy  )

może ktoś pamięta(jeśli ktoś grał ze skinem i lamił); 'better sell skin ******** low'

ps. bolały mnie 2 nerfy jeszcze na Corkim - Q + R :/

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Madredy, Leviathan ( dobre na Olafa, Shena ), meta gdzie grało się wszystkimi postaciami ( najpopularniejsze topa np - Shen, Poppy  )

może ktoś pamięta(jeśli ktoś grał ze skinem i lamił); 'better sell skin ******** low'

ps. bolały mnie 2 nerfy jeszcze na Corkim - Q + R :/

Wiesz że mi nadal tak piszą? :D

Opublikowano

Kiedyś się chodziło ADC na midzie <3 Teraz tęsknię za tankami kiedy mogli biegać non stop bez obaw o hp bo i tak ADC nic nie mógł zrobić, a teraz to nieważne ile masz armora i tak ADC Cię zje w 3 sekundy. Tak jak ten koleś wyżej mówił tęsknię za starym Kog'Mawem bo to była moja ulubiona postać. Kiedyś to grało mi się o wiele lepiej a teraz przez te zmiany gram coraz gorzej ;/ 

Opublikowano

Ten medalik elejsji czy jak to tam się nazywa, że trzymało się 3 levki i efekt się wchłaniał.

STARA JUNGLO, POWRÓĆ!

A przynajmniej zmniejszcie ilosc tych itemow o.O

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Kto pamięta starego Twitcha ? :D

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

co wy pierdolicie ze nie było toxic ludzi w sezonie 2-3 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jebać psy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...