Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało z metinem?

Secars

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie grałem w metina dwa i pół roku, jakieś 2 miesiące temu zacząłem szukać sobie serwera, easy, medium. Niestety nie znalazłem do dziś. Ściągnąłem wiele klientów, czytałem mnóstwo prezentacji i to co znalazłem na serwerach...

- bugi,

- brak balansu klas,

- kd +9, do tego kd traumy, na ludzi, chyba jakieś jeszcze były, totalna porażka jak dla mnie,

- po kilkadziesiąt broni, zbroi,

- od ch*ja petów, fryzur, kostiumów, wierzchowców i najlepsze... smoków na których można latać,  xD

- w is napchane wszystko co się da, każdy pet ma inne bonusy, jeden ma 10% abs na woja, drugi 10% na sure, dziesiąty ma bonusy do expa... byle aby więcej sprzedać w is,

- niektórzy admini to totalni idioci,

- na niektórych serwerach nie dasz rady nawet poexpić bez wykupienia is'a, zakup pełnego wyposażenia często wiąże się z wydatkiem 200zł, a itemy są ograniczone czasowo i za miesiąc musisz kupować znowu,

- na pewnym serwerze easy musiałem dropić perły 3 godziny aby ulepszyć 1 item na 100lv, pozostałe 7 itemów ulepszało się tak samo... lvl maksymalny 250, więc ulepszeń eq było tam jeszcze z kilkanaście. Perełki oczywiście były w is, za które musielibyśmy zapłacić 60zł aby ulepszyć 1 item.

- sprzedawanie lvl, navi, yang na serwerze easy, to już przekracza granice idiotyzmu,  xD

- różne pierścienie, lizaki, które są często tylko w is, najlepsze, że możemy ubrać w to gówno, siebie oraz naszego peta, kosztuje to nie mało, a oczywiście jest ograniczone czasowo,

- kilkadziesiąt, czasami nawet więcej bezsensownych misji, w których zbieramy kwiatki i inne gówna, kopiemy po 1000 każdej rudy i musimy zabić wszystko co się rusza,

- czekanie po 4 godziny aby oddać 1 ząb orka, oczywiście w is znajdują się eliksiry po których możemy ten czas pominąć,

- graficy robiący zbroje, bronie często mają problemy ze wzrokiem, lub mają po 10 lat i rysują je w paincie

Pewnie znalazłbym tego jeszcze trochę... ale już mi się nawet nie chce. Skończyłem grać z braku czasu, teraz chciałem powrócić, ale zastałem jeden wielki syf. Jak mogliście tak bardzo zepsuć tą grę?  :mellow: A może istnieje jeszcze jakiś normalny serwer, na którym nie zbankrutujesz po zakupieniu sobie is'a?  xD Jeśli tak, to piszcie, bo ja już nie mam siły szukać.

Opublikowano

Ja osobiście moge zaproponować ci serwer dreikon masa nowości super administracja częste eventy łatwy drop exp a wszysko co w is można kupić w grze :D no i oczywiście wszystkie klasy dobre do pvp sam tam gram i polecam.

Opublikowano

­Debile sie biorą za robienie serwerów i tak to się kończy. Pograj sobie na Invori s2, fajna sprawa jeżeli chodzi o serwer easy, jeżeli chcesz miedum to hmm, niedługo startuje CradosMT2, a jeżeli mocny hard - balmora s2.

Ewentualnie jakby Ci liczba graczy nie przeszkadzała możesz pograć sobie na Shayen - mój serwer, nie jest pod żadnym pozorem nastawiony pod IS, wszystko możesz zdobyć w grze, no ale graczy póki co strasznie mało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...