Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańsza kosa w grze

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do kosy to nwm jaka najtańsza, ale nie opłaca się brać tanich bo to przypał wręcz ;d

Ps. Grałem przedchwilą vs Ty na jakimś DM. (RBK.)

Opublikowano

A to ładnie sie praliśmy z tych AWP,ale nie chciales na noże lamo :c

Wiem że przypał,no ale nie mam na inne kosy , a na cs mi szkoda kasy xDD

79160594027661829163.png

Opublikowano

W ustawieniach profilu wszystko na publiczny.

Najtańszy jest GUT Knife bez skina ale to jest wręcz beka jak ktoś to ma bo to jest bez skina strasznie brzydkie i lepiej chyba wygląda domyślna kosa.

55aR3G.png

Opublikowano

Najstańszy jest Gut knife za 30 euro taki chyba leśny, ale on tak ssie pałki, ze to aż smiech miec taki skin na łapie, bo pózniej trzeba będzie umyć ręce :C.

a11176.jpg

Opublikowano

Wiem że przypał,ale co ja poradze ;d Kupiłbym zamiast tego awp asiimov no ale nie bede pałcić 35 euro za battle scarred które jest całe rozyebane 

79160594027661829163.png

Opublikowano

23 € z takich bardziej worth itemów. Ludzie chcą overpaye jak płacisz skinami, ciężko będzie Ci cokolwiek znaleźć, lepiej pograj z tymi skinami, sama kosa to taka bieda, tym bardziej low tier  :P

he?

Opublikowano

Najtanszy jest gut safari bs albo ft ale po pierwsze jest strasznie slaby po drugie masz na polowe tego noza.

Jak nie chcesz wydawać możesz pohandlować i "dorobić" się noża ale nie każdemu to wychodzi.

Opublikowano

Nie polecam Ci tradować tych itemów na kose, bo się po prostu nie opłaca. 

Może zaryzykuj i postaw coś na Loungu po wcześniejszej dokładnej analizie meczy? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...