Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z adresem email konta premium

Macieeg00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, mianowicie chodzi o przeniesienie konta premium na stronę Mojang. Gdy już jestem zalogowany na stronie mojang pisze mi, że na skrzynkę pocztową zostanie wysłane potwierdzeniearrow-10x10.png. Mam skrzynkę pocztową na stronie interia.pl.

Gdy wchodze na skrzynkę nic nie ma, nawet w spamie, a ochronę antyspam mam wyłączoną, czekam od dwóch dni i dalej nic nie przychodzi, gdy próbowałem zmienić email konta premium, to na skrzynke musiała przyjść weryfikacja, niestety też nie przychodzi, co mam zrobić?

Opublikowano

Musisz spróbować jeszcze raz lub kilka razy wysłać potwierdzenie email. Zazwyczaj zajmuję to 15 minut, i powinno dojść. Może coś nie tak z interia jest? Wiele osób miało ten problem i trzeba było pisać do supportu.

Więc musisz napisać do supportu i wyjaśnić im co chcesz zrobić. https://help.mojang.com/

Oni na pewno powinni Ci pomóc.

@Edit @Lord Asasin Gdy wchodze na skrzynkę nic nie ma, nawet w spamie, a ochronę antyspam mam wyłączoną, czekam od dwóch dni i dalej nic nie przychodzi, gdy próbowałem zmienić email konta premium, to na skrzynke musiała przyjść weryfikacja, niestety też nie przychodzi, co mam zrobić?

Przecież napisał że musi przyjść potwierdzenie na stary email a nie przychodzi :)

Kappa.

Opublikowano

Załóż pocztę na innym serwisie i wyślij ponownie na skrzynkę pocztową te potwierdzenie. W innym wypadku pisz do Supportu. 

Opublikowano

Jeśli na tym mailu masz potwierdzenie zakupu konta premium to napisz do supportu. Jeśli nie masz to nie jesteś w stanie nic zrobić, mojang nie pomoże jeśli nie udowdnisz, że to Twoje konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...