Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra ktoś na Cabal North America? NA

aresob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz napisać w grze to innych polaków aby dodali Cię do polskiej gildi, bo jestem pewien że gra mnóstwo polaków na na.

Kappa.

Opublikowano

Grałem, gra tam dosyć sporo polaków, jedne z najlepszych polskich gildii to Thug4Life << polecam, sam w niej jestem, double, Prison i jeszcze jedna była co mi nazwa uciekła

Jednak zmieniłem serwer na EU gdyż tam z wysokim pingiem <okolice 500 caly czas, bo ameryka> nie da sie normalnie shortcombo robic :(

Opublikowano

Trainerów tutaj nie ma ale na epv*p może znajdziesz jakieś.

Siedzę tam od tygodnia i nic nie ma ;/

Opublikowano

Nie o to prosił użytkownik i handel na forum jest zabroniony tylko w odpowiednich działach. //Degistive 

Opublikowano

Nie no zawsze jak wbije do tego działu to mam beke <3

"Bo to trochę zajmuję a wszystkie cheaty zostały spatchowane dlatego nic nie ma, musimy czekać aż ktoś coś zrobi." hahyahahahahha XDDDDDDDDDDDDDDDD

(filmik nagrany 20 min temu)

Zarobek tez spoko

ll5za8.jpg

273511408998783345728.png
Opublikowano

A ty.. ? Sam zrobiłeś tego cheata?

:D

Na epvp nic nie mogę znaleźć, w większości linkach zablokowane i napisane że spatchowane albo że sprzedają, więc?

Zarabiasz na tym? To na 100% nie ma tego cheata za darmo na epvp, więc pozdrawiam ;)

1000 złotych za cheata kurde***?*?*???????

Kappa.

Opublikowano

Nie za czita a za zarabianie na nim :) (czytaj na dropie potem sprzedaż alz itd...) Czit nie jest mój ale na spokojnie można znaleźć na epvp. Dzięki temu nowy laptop zamówiony :)

273511408998783345728.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...