Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronzowe myśli :D

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siemka, od dłuższego czasu oglądam taki kanał jak bronzowe myśli i chciałbym się z Wami podzielić, gdyż mi dostarcza on mnóstwo fun'u :D Tutaj macie dwa bardzo fajne filmiki -------->http://youtu.be/xVsr7L-Tw8Ei http://youtu.be/QlV4hbjsBpM . Polecam obejrzeć więcej :D Możecie się również podzielić swoimi filmikami z tzw. Brązowych momentów :D Enjoy ! :)

//Jeśli źle napisałem, to proszę o przeniesienie.

Pomocnik
Opublikowano

roki balbao to mUj krUl.

chyba kazdy zna ten kanal xD

Jestem roki balbao oponentów rżnę w kakao :D

Opublikowano

Całkiem spoko seria tych bronzowych myśli. Jeśli można to od siebie bym polecił serie Poradnik samca alfa od użytkownika fanggotten. Poradniki do postaci z przymrużeniem oka naprawde dobre. Polecam

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Mi się podoba końcowe suchary ogólnie ten cały kanał jest bardzo śmieszny i mi się strasznie podoba bo co może być lepszego od "bronzu" :D

Opublikowano

Oglądałem wszystkie odcineczki. Zastanawiam się tylko, dlaczego dałeś jedne z najnowszych odcinków. Może dlatego że nie oglądałeś większości? ;_;

Są lepsze odcinki. Ale macie racje, niektóre akcje totalnie zabijają i są dość śmieszne! xD

Opublikowano

Kanał godny polecenia dla osób, które chcą się pośmiać bo naprawdę filmiki są dobre, sam oglądam każdy odcinek ^^

Opublikowano

­Bronzowe Myśli to totalny szajs. Zgapiają serie od innych, tylko że po polsku. Pomysły im się kończą, nie umieją oceniać playsów, 3 serie mają po jednym odcinku. Robią to wszystko dla hajsu, wrzucają odcinki pół minutowe, dodają w montażu za dużo efektów (źle się to ogląda), a montaż na prawdę jest słaby (ktoś z nich się pochwalił, że montuje to 6h - wow, po prostu wow). Takie coś można zmontować na speedzie w max 3 godzinki, wiem bo sam coś takiego montowałem z syntezatorem głosu. Na komentarze odpowiadają chamsko, gdy ktoś im powie, że coś źle zrobili (i ma racje) blokują mu wejście na kanał, obrażają go w materiale, a odcinki 3 minutowe raz na kilka dni to nie jest zbyt dużo. Po tym oszustwie z PSC (w którym trzeba było napisać swój nick, dać komentarz, dać łapkę w górę) odsubskrybowałem ten żałosny kanał. Bo przecież okazało się, że żadne PSC nie istniało, a wygrały osoby, które napisały nick po losowaniu. Jak ktoś chce sie tylko i wyłącznie pośmiać, kanał polecam. Ogółem - totalne dno.

Czemu napisałem, że PSC nie "pisało"? [bez komentarza]

Opublikowano

Kanał godny uwagi - naprawdę idzie się uśmiać haha :D
Więkoszość osób pewnie zna - jak ktoś lubi CS'a niech sobie wygoogluje "Silverowe myśli" :3

Pomocnik
Opublikowano

Oglądałem wszystkie odcineczki. Zastanawiam się tylko, dlaczego dałeś jedne z najnowszych odcinków. Może dlatego że nie oglądałeś większości? ;_;

Są lepsze odcinki. Ale macie racje, niektóre akcje totalnie zabijają i są dość śmieszne! xD

Założę się, że obejrzałem więcej odcinków niż Ty, gdyż obczaiłem ten kanał jak miał z 2k subów ;)

Opublikowano

Założę się, że obejrzałem więcej odcinków niż Ty, gdyż obczaiłem ten kanał jak miał z 2k subów ;)

Napisałem przecież że oglądałem wszystkie odcinki. :P Zakładaj się dalej. xD

Pomocnik
Opublikowano

Napisałem przecież że oglądałem wszystkie odcinki. :P Zakładaj się dalej. xD

Ja może 2 nie obejrzałem :D przegralem zakład [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...