Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo hell lol

Tabacashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tabacashi tlumacze ci ze wygranie linii gowno ci da a ty dalej swoje. "Co z tego ze kata na topie"? Kata jest typowym roamerem a nie toperem. To jest pick "przegraj swoja linie wygraj gre". Ona jest slaba w early i nie wiem na jakiego ty debila musiales grac zeby sie nafeedowac 1v1. Z topa trudniej roamowac. Ja zawsze jak nia gram zaczynam z butow potem mejai i mobilitki i stoje ciagle na bocie. Jak umiesz robic umiejetne ganki to wbijesz stacki i potem bedziesz ich solowal.

Mowisz ze nie mogles robic drejkow. A ja ci mowie ze jakbys roamowal od poczatku to bys mogl.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@Tabacashi tlumacze ci ze wygranie linii gowno ci da a ty dalej swoje. "Co z tego ze kata na topie"? Kata jest typowym roamerem a nie toperem. To jest pick "przegraj swoja linie wygraj gre". Ona jest slaba w early i nie wiem na jakiego ty debila musiales grac zeby sie nafeedowac 1v1. Z topa trudniej roamowac. Ja zawsze jak nia gram zaczynam z butow potem mejai i mobilitki i stoje ciagle na bocie. Jak umiesz robic umiejetne ganki to wbijesz stacki i potem bedziesz ich solowal.

Mowisz ze nie mogles robic drejkow. A ja ci mowie ze jakbys roamowal od poczatku to bys mogl.

no ale jak się wygra linie to najczęściej jest zpushowana 1 wieza a potem jak nikogo nie ma bo się np. biją gdzieś to można skorzystać i spushowac do inhiba a potem można wywoływać na przeciwniku dużą presję ;]

Opublikowano

Mówisz wygrałem ,,wygrałem swoją linię'', skoro wygrałeś, to ile wierz zniszczyłeś? Ile dałeś dodatkowego złota sojusznikom? Ile razy odwiedziłeś powiedzmy mida? Ile miałeś asyst?  Teraz się nie gniewaj, że piszę coś takiego, bo wiem o czym mówię :) A, następnym razem zastanów się w lobby ,,chcę wygrać linię, czy grę?'', jeśli będziesz tak robił, to zadaj sobie następne pytanie ,,chcę wygrać grę, czy wygrywać gry" warto się nad tym zastanowić :) Ja siedząc na supporcie, często odwiedzam mida z moim adc, jeśli bot jest w pushu ogarnięty :) No i oczywiście mówisz o wardach, owszem, wizja wygrywa gry, tak więc co Ci szkodzi zostawić te 100 golda na pink warda? Kup go i postaw w jednym miejscu, przy wejściu na twoją linię, a inne brushe uzupełniaj trinketem :)

Pozdrawiam ­

Panie piekna czcionko, 'wieża' nie 'wierza' do c***a pana.

@top

Chociaz zgadzam sie z ogolem ww. tekstu to polecam Ci zaprzestac grac rankedy na jakis czas, pograc teamowki np. Zobaczysz jak przyjemnie sie wygrywa w gronie ogarnietych ludzi a pozniej wroc na rankedy z przy okazji podkreconym skillem. Jak nie wyjdzie to graj graj graj do bólu, spadniesz/wzniesiesz sie lecz w kazdym badz razie bedziesz coraz lepiej grac...

Btw. Tych tematow o 'elo helll help me' jest za duzo. Poczytaj inne a nie żalisz sie hejterom z Mpc.

no ale jak się wygra linie to najczęściej jest zpushowana 1 wieza a potem jak nikogo nie ma bo się np. biją gdzieś to można skorzystać i spushowac do inhiba a potem można wywoływać na przeciwniku dużą presję ;]

to nie s3

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nazwa tematu jest zupełnie żartobliwa ;)

Zakupiłem ostatnio Fiorę - łatwa linia, łatwy push. Trenuję na normalach aktualnie.

Jeżeli macie jakieś rady, to słucham :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po prostu zasługujesz na takich ludzi jak i dywizje , ja boostujac ach będąc w tej samej dywizji mam 1670 mmr za grę dostaje 30+ za lose zaledwie 10 , fakt byłem chall'em w s3 i dość długo gram , wiec wyjście z takich dywizji jest dla mnie proste , ale przechodząc do głównego wątku, nie raz słyszałem jak nie z forum i od znajomych , że mają no noob team itd , po sprawdzeniu ich gry w 100% to były ich błędy. . .Ważne jest nastawienie do gry , dam Ci rade wchodzisz do gry mutujesz każdego focus na grę , ty grasz swoją grę , a oni swoją ...proste i nie myśl o wygranej... to gubi gracza , zapewniam cię jeśli będziesz dalej grać to zrozumiesz i staraj się innym pomagać jeśli masz okazję :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam sie męczę -, . Po prostu trza się męczyć i tyle... W Końcu dobijesz Golda :) .

Zmotywuj się :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=Biowj4q7Y_A

Sam miałem już 2 proma do golda i oczywiście Nie nie może ci się na promo trafić ogarnięty team -, .

Co do rad to zmainuj dariusa/volasa/gnara fiora nie jest najlepsza 1 ogarnięty gracz może ją scisnąc z łatowścią. 

Opublikowano

Nie ogarniam xDD

Szukałem specjalnie passów do MPC żeby zacytować  xD

" Dobry skrypt " xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Osiągnij coś w tej grze i sam wbij bez wspomagaczy BRĄZIE  :P

W Brązie widocznie TY siedzisz. Jestem Diamentem i zapraszam na 1 vs 1. Tam każdy korzysta ze skryptów jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, to nie Twój temat.

Opublikowano

Mam identyczna sytuacje 

Bylem gold 1 w s4 teraz silver 3 

Staram sie tlumaczyc tym debilom co maja robic (w normalny sposob) zeby kupil kamyk na wardy na supportcie, zeby nie wchodzil np w dane krzaki, zeby nie gral solo

A i tak dostaje odpowiedz ''f**k you'' lub cos o rodzicach 

Szkoda gadac, ludzie w tej dywizji przez pol gry stoją w miejscu i sie wyzywają, co chwile report report report i nic innego.

Dla nich chyba ta gra polega na wyzywaniu, no ale coz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...