Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znając życie ddosy dostaną i start dwa dni później xD a że potem mało osób będzie grało... to wyłączą serwer :D Takie typowe dla tych co robią serwer na gotowcach ^^

Opublikowano

Znając życie ddosy dostaną i start dwa dni później xD a że potem mało osób będzie grało... to wyłączą serwer :D Takie typowe dla tych co robią serwer na gotowcach ^^

Wróżbita Maciej! :O

Typowe, nie jesteśmy inni tylko my - Ascania2.pl (:

Ps. Beta testy trwają do jutra. 

Opublikowano

Mam pytanie czy ten serwer czasami juz nie ruszal?

Ruszał, ale nie było to do końca przemyślane.

Tym razem jest inaczej i zapewniam, że nie skończy jak poprzednie wersje. 

Opublikowano

A, więc tak serwera ogromnie nie polecam, gdyż jest to trzecia odsłona i trzecia porażka. Grałem na pirwszej odsłonie i zmarnowałem tylko czas na to a wytłumaczenie było proste,, technik zawalił sprawe''- tak jasne sobota weź się ogarnij. Zacznijmy od Lothosa- gość który nie zna się na rzeczy i forum robione przez niego jest totalną porażką, dodatkowo jest on administratorem gry- a qesty to umiesz edytować i inne rzecz- nie, więc po co ci to. Tłumaczysz się, że nie masz czasu to po jaką cholerę ci tan ga jak jesteś adminem forum, więc zajmij się tym forum a nie i jednocześnie grą daj teochę innym poadminować. Serwer lipa mało osób będzie grało pliki pościągane ogromnie nie polecam ps. jak by się coś jescze mi przypomniało to dopisze. nara

Opublikowano

A, więc tak serwera ogromnie nie polecam, gdyż jest to trzecia odsłona i trzecia porażka. Grałem na pirwszej odsłonie i zmarnowałem tylko czas na to a wytłumaczenie było proste,, technik zawalił sprawe''- tak jasne sobota weź się ogarnij. Zacznijmy od Lothosa- gość który nie zna się na rzeczy i forum robione przez niego jest totalną porażką, dodatkowo jest on administratorem gry- a qesty to umiesz edytować i inne rzecz- nie, więc po co ci to. Tłumaczysz się, że nie masz czasu to po jaką cholerę ci tan ga jak jesteś adminem forum, więc zajmij się tym forum a nie i jednocześnie grą daj teochę innym poadminować. Serwer lipa mało osób będzie grało pliki pościągane ogromnie nie polecam ps. jak by się coś jescze mi przypomniało to dopisze. nara

Ogólnie to dziękujemy, wiem - jestem kijowym AF. No cóż, Ty tak myślisz, inni tak myślą, ale jakoś mam te posady i nikt nie narzeka.

Przejdźmy do gry:

Questy umiem, inne rzeczy też, ale nie mam dostępu. Przykre nie? Nie mam czasu? Jestem na forum to i jestem w grze. Odpowiadam wszystkim, którzy coś chcą, więc nie mów mi tu. 

Strzałeczka. (:

Ps. Polać mu, niech się czuje dowartościowany. xde

Opublikowano

Ogólnie to dziękujemy, wiem - jestem kijowym AF. No cóż, Ty tak myślisz, inni tak myślą, ale jakoś mam te posady i nikt nie narzeka.

Przejdźmy do gry:

Questy umiem, inne rzeczy też, ale nie mam dostępu. Przykre nie? Nie mam czasu? Jestem na forum to i jestem w grze. Odpowiadam wszystkim, którzy coś chcą, więc nie mów mi tu. 

Strzałeczka. (:

Ps. Polać mu, niech się czuje dowartościowany. xde

A kto ma narzekać twoja reszta teamu? To tak jak byś pracował w firmie i szef robi złą robotę i co powiedział byś mu to? No chyba nie... bałbyś się, że stracisz posadę... taka prawda... ;)

Al-Qaida ma rację ten serwer to porażka ile razy można startować... jak robicie serwer to zróbcie go tak, żeby nie startować kilka razy taka wskazówka na przyszłość ;)

Opublikowano

A kto ma narzekać twoja reszta teamu? To tak jak byś pracował w firmie i szef robi złą robotę i co powiedział byś mu to? No chyba nie... bałbyś się, że stracisz posadę... taka prawda... ;)

Al-Qaida ma rację ten serwer to porażka ile razy można startować... jak robicie serwer to zróbcie go tak, żeby nie startować kilka razy taka wskazówka na przyszłość ;)

Chodzi o użytkowników. Jestem otwarty na krytykę jak i propozycje. 

To porównanie dałeś. Oczywiście, że powiedziałbym mu to. Dlaczego? Robi to źle, tyle. Jeśli chce coś osiągnąć niech robi to lepiej.

Dziękujemy, dziękujemy. <_<

Czy eq łatwo można zrobić? 

Nie, z eq nie jest tak ciężko co z ulepszaczami. ;) 
Opublikowano

a będą dodane całkiem nowe stroje? 

Jest kilka nowych, ale to zobaczycie w grze. ;)

Znów ten sam tandetny system ulepszeń ;/ 

Ten sam? No nie wiem czy ten sam.. :)

Opublikowano

W prezce erythei przeciex ten ascania zrobiony zostal na tych plikach xD tych plikach ktore pseudo sponsor wstawil na mpc . te pliki maja takie dziury w bazie no ale coz niech startuja xD przeczuwam wlam na serwer :D

Opublikowano

Na pewno ruszy! :D  Mam jeszcze pytanie xD Czy będziecie organizować event manvo? Mało kto teraz na serwie robi go xD

Zobaczymy czy ruszy, nikt nie wie co będzie :P

Opublikowano

W prezce erythei przeciex ten ascania zrobiony zostal na tych plikach xD tych plikach ktore pseudo sponsor wstawil na mpc . te pliki maja takie dziury w bazie no ale coz niech startuja xD przeczuwam wlam na serwer :D

Już wielu użytkowników forum to wyczaiło :)

Podobno mają opłacić wielkieeeego, wspaniałego technika ... podobno to ma być chłopak Lothosa ... :/

Opublikowano

Będa na serwerze kukły treningowe?

Chwilowo nad tym nie myśleliśmy, ale może później. :) 

Już wielu użytkowników forum to wyczaiło :)

Podobno mają opłacić wielkieeeego, wspaniałego technika ... podobno to ma być chłopak Lothosa ... :/

Nie wnikam jakiej Ty jesteś orientacji, ale po Twoim zachowaniu można to szybko stwierdzić. (: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...