Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję podobnych gier do metina

wppax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, na wstępie przeproszę, ponieważ nie wiedziałem gdzie ten temat umieścić..

Sprawa jest następująca poszukuję gry podobnej do mt2:)

Zależy mi na mmorrpg, fajnie prosto złożona gra bez zbędnych kolorów, ciężkiego poruszania się i ItemShopu dzięki któemu przjdziemy całą grę. 

Fajnie żeby grało sporo ludzi i żeby się nie nudziła po tygodniu :) 

Ładna oprawa graficzna bez cukierów i ciekawa fabuła ;> (+ żeby administracja interesowała się grą - aktualizacje itp)

Jest w stanie ktoś coś doradzić? Byłbym wdzięczny za każdą pomoc, pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Tera Online to fajny wybór w twoim przypadku ;3

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

AION - Czytałem opinie, że gra jest dużo gorsza teraz niżeli kiedyś ludzie mocno odradzają
Tera - Wygląda ciekawie aczkolwiek boje się, że stani się zbyt monotonna

Jakieś opinie tutejszych graczy?:)

Opublikowano

w 4story grałem nie rozumiem za bardzo o co chodzi w tej grze plus nie przypadła mi do gustu

Opublikowano

Nad neverwinter zastanawiam się od dłuższego czasu i zastanawiam i to chyba na tyle xD

WoW jest zbyt rozbudowany ilość skilli przeraża mnie, szukam jak wyżej napisałem, prostej gry :)

Opublikowano

Obecnie ściągam tere online, martwi mnie ilość pobieranych plików przed odplawniem gry..

Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...