Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Co myslicie o takim serwerze?

Ciekawy serwer?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ciekawy serwer?

• Tak
      9
    • Nie
      3
    • Cos mi jeszcze brakuje lub chce zmienic(Napisz w kom)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myslicie o takim INNYM SERWRZE HARDCORE [WOW COS NOWEGO xD]

Jedzenie koxa co 2 min

Jedzenie refila co 5 s

Dungeony z ktorych dropia fajne rzeczy

Bossy z ktore sa malo dostepne na mapce I TYLKO z nich dropia perly

Maly DROP

GILDIE

BANY 3 h

System najlepszej gildii: Co tydzien w niedziele o godzinie 20 kazda gildia ktora chce wziasc udzial wystawia 5 swoich graczy ktora gildia wygra final ze tak powiem dostaje do nastepnej niedzieli jakies bonusy. Final odbedzie sie w niedziele o godzinie 21:30 trzeba bedzie wygrac w pol finale itd. Tak jak mamy naprzyklad wyjscie z grupy w pilce noznej :)

Teleport na spawn jedynie jesli ktos ma 10 perel ktore ciezko zdobyc

Bardzo drogie odnowienie gildii

Ochrona graczy

Trudniejszy crafting KOXA

Wraca crafting refila( z samorodkow)

Brak borderu mapy przez pierwszy tydzien(pozniej powiekszana)

OX

Ranking

Nowe biomy

Rozne nowe craftingi

Ochrona  calej gildi na 4 dni zeby mogla sie rozbudowac nie tak ze jest gildia i odrazu ginie przez ta lepsza.

Brak powrotu jesli wyjdziesz za linie pvp na spawnie nie wraacasz juz przez 1 min bo wkurza kazdego takie uciekanie.

Wylaczony punch 2 jedynie 1

Opublikowano

Do tego typu serwera brakuje mi jakiegoś przedmiotu np. patyka którym można strzelać piorunami 2 razy co 5 min albo coś innego, i żeby przedmiot ten miał swój własny crafting. 

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawy serwer :) 5 min 1 kox normalnie mi to pasuje bo sa super gracze ktorzy maja ich po pachy a sa inny co maja 1,2 wiec wyrownane szanse.

2. Podoba mi sie ochrona gildi na 4 dni -_- bo ja gralem na gildiach to gildia po 1 h poszla w lep.

Chcialbym zobaczyc jak sie to sprawuje w praktyce

Opublikowano

Z*******y pomysł Ci powiem.

Najbardziej ciekawią mnie dungeony i te ciekawe itemki które będą tam dropić. Ochrona gracza też jest fajna, ale jak to działa? :)

+ Co tydzien wybierasz gildie jakąś dobrą co jest na pewno jakimś plusem w kierunku ulepszania serwera, bo każdy będzie chciał być najlepszą gildią i będą się starać.

Nowe biomy na hc, tez brzmi bardzo dobrze. 

Tak że serwer jest ok. Musisz tylko dbać o niego i nie być olewającą administracją.

Kappa.

Opublikowano

Z*******y pomysł Ci powiem.

Najbardziej ciekawią mnie dungeony i te ciekawe itemki które będą tam dropić. Ochrona gracza też jest fajna, ale jak to działa? :)

+ Co tydzien wybierasz gildie jakąś dobrą co jest na pewno jakimś plusem w kierunku ulepszania serwera, bo każdy będzie chciał być najlepszą gildią i będą się starać.

Nowe biomy na hc, tez brzmi bardzo dobrze. 

Tak że serwer jest ok. Musisz tylko dbać o niego i nie być olewającą administracją.

Ochrona graczy bedzie dziala tak ze na 1 dzien po wejsciu dostajesz ochrone nikt cie nie moze bic ani ty jego. Ochrona gildii bedzie dzialala tak ze po utworzeniu gildii teren jest tak zabezpieczony ze nikt go nie moze ruszac oprocz gildii oraz znowu dostaja ochrone wiec ta gildiia moze sie rozbudowac nie tak ze nowa  padnie po 1 godzinie.

Opublikowano

Napiszę Ci, że ciekawy pomysł poczekam, na reklamę serwera i wtedy zadecyduję czy zagram. Powodzenia!

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Cos mi jeszcze brakuje lub chce zmienic: Fajny serwer naprawdę moze mieć ciekawą przyszłość ale co do dungeonów dodałbym taki mały bajer jak to że tylko określona ilości graczy z gildi może do niego wejść jeżeli to ma być Hard oczywiśćie żeby też było pełno labiryntów i innych trudności aby dostać się do bossa to by było Epickie i zapewne sprawiłoby mnóstwo zabawy oraz trudnośći :) A gra z wiekszą trudnościa dla mnie jest najlepsza :)

Opublikowano

Bez sensu człowieku nie wiesz co robić polowa easyhc druga połowa hc ... nie bierz się za to jak nie wiesz co robić bo ja się za głowę złapałem, np. taki trudny serwer a potem ochrona gildii na 4 dni widać, że nie wiesz co robić i się do tego nie nadajesz.

1KOBv.png

Opublikowano

Dla mnie takie 2/10. Jeżeli nawet byś miał graczy to co z tego jak nie bedą wiedzieć jak grać. Jak ta inteligentna społecznosc nie potrafie znalesc craftingu stowniarki czy guziku na TP :_:

Opublikowano

Dla mnie takie 2/10. Jeżeli nawet byś miał graczy to co z tego jak nie bedą wiedzieć jak grać. Jak ta inteligentna społecznosc nie potrafie znalesc craftingu stowniarki czy guziku na TP :_:

Jak jest tak zbudowany spawn ze nie wiadomo co jest nie oznakowane to sie nie dziw.

Opublikowano

@Diaxower07

Dobra, morda hejterze, schejtowales moj plugin bez podania argumentow, masz sie za niewiadomo k***a kogo, pomysł jest genialny, nie wiem gdzie ty tu widzisz choć odrobine z easyHc, ta "ideologia" 12 letnich dzieci z dropem na 20% diax ci przeżarła łeb i sie stałeś jednym z nich.

Kto jak kto ale ten pan akurat nadaje sie do tego bardzo dobrze, stworzy lepszy serwer niz wszystkie serwery jakie tworzyles razem wziete, to ci zagwarantuje.

Pozdrawiam, czesc Pompa

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

LsamuXTrąba

Cześć, WTF ? ja twojego pluginu nie hejtowałem, w czym problem ?

Nie jestem jakimś bleble graczem easyhc ale chodzi mi o to, że to nie ma sensu, np. Jedzenie koxa co 2 min no spoko spoko to jest hardcore, ochrona graczy dat easyhc po chu* to mieszać ? o to mi chodzi niech zrobi jeden tryb bo z tego wyjdzie mediumhc jak to czytam....

1KOBv.png

Opublikowano

Cześć, WTF ? ja twojego pluginu nie hejtowałem, w czym problem ?

Nie jestem jakimś bleble graczem easyhc ale chodzi mi o to, że to nie ma sensu, np. Jedzenie koxa co 2 min no spoko spoko to jest hardcore, ochrona graczy dat easyhc po chu* to mieszać ? o to mi chodzi niech zrobi jeden tryb bo z tego wyjdzie mediumhc jak to czytam....

A ty bys chcial zeby byla taka sytuacja ze wejdziesz na serwer teleportujesz sie a diaxowi lataja na fk zeby nabic sobie topke.../ Tak samo gildia powstaje tyle zbieraja itemy walcza o nie bo napewno ich znajda i okradna... Wiec jest ta ochrona zeby mogli zrobic sety i rozbudowac cuboid a nie upasc po 30 minutach. Tak wiec nie fajnie by ci bylo gdybys caly czas nie mogl wystartowac. 

@TheZiomekXD chciałbym Ci uswiadomic, ze to jest HARDCORE! a nie easyhc/mediumhc, jak tak lubisz takie serwerki to idz na easyhc  :)

Gdybym lubial takie serwery to bym nie robil tego.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...