Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL Ban...

Michałek440

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem przed chwilą bana za nielegalne oprogramowanie ... Na Stałe ;/ Używałem podobno "Niewykrywalnego M2Boba" A tu co BAN. No co jest miałem włączone, że jak zobaczy GMa to zmień Ch. Przez godzinę dropiło mi Księgi i patrze coś mnie wywaliło. Wbijam i tutaj konto zablokowane;/ Opłaca się do supportu pisać trochę się wyżalić i okłamać ich ? 

Jaka jest szansa w % albo skali (1/10) Na ub ?

Opublikowano

Nie ma szans żeby Cie odbannowali. Miałem podobny przypadek, pisałem do nich żeby mi dowody przedstawili, odpisali, że nie mogą tego zrobić jak i nie mogą sciągnąć blokady z hackshielda. A i jeszcze będziesz czekał ponad tydzień aby Ci odpisali, że nic sie nie da zrobić. Przykro mi   :(

0/10 albo 0% :/

Opublikowano

Ah te moje szczęście :/ No nic nie zrobię, ale napisze do nich tak dla jaj może mi odpiszą. Ale jak ja dałem filmik do supportu z botem to ch,,, latał po M1 i bocił a mi z automatu napisali: Dziękujemy za zgłoszenie. 
Gracz został dodany do listy osób pod szczególnym nadzorem. 

Opublikowano

Możesz pisać, nic to nie kosztuje a jeśli widzisz promyk nadziei to nic innego Ci nie zostało. Ja radzę Ci w między czasie założyć już inne konto oczywiście na innym mailu, bo zanim dostanniesz odpowiedź to już coś będziesz miał  :) Pozdro

Opublikowano

No nic jest do dupy wszystko ale jednak nadzieje mam ;D Ja te ostatnie dni m2boba spędzę przy boceniu w m1 na allegro sprzedam te 300kk z Tortugi które mi zostało i taki z tego morał ;)

Opublikowano

Raczej nie ma szans, ale napisz, że nie uzywales i chcesz zobaczyć dowody xD pewnie nawet nie odpiszą ale warto spróbować... Chociaż dla świętego spokoju, choć szczerze szanse nikłe na odzyskanie ;(Powodzenia

Opublikowano

Z drugiej strony te Admini pl-a to jakas porazka, byly poruszane takie tematy i dawali im bany na pare dni...
Tobie odrazu perma, ciekawe co oni maja w glowach.

Opublikowano

No ja nikomu nie polecam teraz Bocenia ;) M2Bob odpada Ban Perm nawet wmawiają o jakiś logach systemowych nieraz. Zawsze jak sprzedam te 300kk za 5 zł po 10kk to zarobie :) Za m2boba zapłaciłem 22zł a tutaj wleci 150zł no nawet nawet

PS: A na privach da się teraz zarobić ?

Opublikowano

No ja nikomu nie polecam teraz Bocenia ;) M2Bob odpada Ban Perm nawet wmawiają o jakiś logach systemowych nieraz. Zawsze jak sprzedam te 300kk za 5 zł po 10kk to zarobie :) Za m2boba zapłaciłem 22zł a tutaj wleci 150zł no nawet nawet

PS: A na privach da się teraz zarobić ?

Na VirtualMT2 za 1000 Bryłek masz 8 zł około. Wystarczy troche pograć i też można zarobić

Opublikowano

Też mam perma na pl-u za kamera... Choć używał go kumpel a nie ja... Napisałem, że chcę dowody i zero odzewu... Ale to sprawa sprzed kilku lat... A jak chcesz na privach zarobić to; ravia s2, i wszystkiego rodzaju serwery, gdzie dzieciakom, ciężko coś zdobyć. Np kkiedyś można było na kd +5 elitarnych na allegro ładnie zarobić... Ale na pl-u najlepiej... Szczerze to zostań tam. Ale jak nie chcesz to privov mam od koloru do wyboru.

Opublikowano

Dobra dzięki wszystkim za wypowiedzi Macie + za chęci napisałem do nich i czekam. Będę się z nimi ciągle kłócił o mojego Unbana :D

Pozdrawiam. I nie polecam używać M2Boba no chyba, że tylko dla zarobku szybkiego Tak jak ja teraz to robie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do supportu gameforge nie warto pisac przyjdziesz z problemem że całkowicie nic nie masz a dostaniesz dłuższego bana takie chu*o** uroki mam gameforge !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...