Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Niestandardowy mocny pick

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat te postacie co są najlepsze na skryptach nie są banowane i pickowane(może poza ahri). Jedyna możliwość piknięcia ich to cheater w przeciwnej drużynie.

Opublikowano

ona jakoś mi nie podchodzi ;/

Gragas? Hmm przetestuję.

Coś więcej. 

Teraz jeszcze pomyślałem że nikt nie wymienił anivi. Na moje oko jest pikowana bardzo bardzo rzadko :D Ja mainowałem ją w sezonie 3 miałem nią zagranych ponad 100gier i nią wyszedłem z brazu , ale mniejsza o to.

Ona w lane game sprządnie przeciwnika nawet na x2 +ignite albo x3 combo Q+E. W late game ( jeżeli nie masz słabych stat ) bez problemy adc leci na combo. Jeszcze jej pasywa potrafi nieźle namieszać przeciwnikowi kiedy na low hp wbija się do ciebie pod wieże i sam pada a ty zamieniasz się w jajko :p Minusami są  - dość ciężka farma jeżeli nie masz blue buffa  -szybko konicząca się mana , na każdym poziomie może ci jej brakować bo ult zużywa jej bardzo dużo ( trzeba złożyć item/itemki pod mane).

Opublikowano

Ja od siebie dodam jeszcze Velkoza ;)

oj wiem Velkoz mocny pick. Teraz w rotacji każdy mecz velkozem był łatwą wygraną, całe combo trafione i pograne xD

Dziękuję wszystkich za odpowiedzi, kupiłem Kog'Maw'a :) 

Zamykam. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...