Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko ?

BodyWolf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie... Czitowałem na jednym serwerze chronionym . Dostałem bana więc wyłanczam chacka i wchodze na inny a tu mi pisze "Serwer odłączony - SaSuKe Punk Buster kicked player 'SaSuKe' (for 1337 minutes)... Cheater banned by GGC-Stream .com [Admin Decision] I TAK NA KAŻDYM SERWERZE !!!!!! MAM JUŻ DOŚĆ WCHODZENIA NA SERVY BEZ PUNK BUSTERA... CZY NIE DA SIĘ TEGO ODWRÓCIĆ ?????? I WOGULE NIE MAM WŁĄCZONYCH CHEATÓW !!!!

esar.png
Opublikowano

Nie wchodź na CHRONIONE serwery. Ja dostałem perma i kupiłem sobie nowego Coda ;] Wbijaj na serwery które nie są chronione. Na 1.7 jest ich dużo :) I jeśli ktoś ci napisze że hack jest niewykrywalny to lipa. Nie ma niewykrywalnych. A wyłączenie cheata ci nic nie da. A i nie ma innego wyboru niestety hackerzy mogą wchodzić tylko na serwy bez pb :)

Opublikowano

są hacki niewykrywanie ale są one tylko przez jakiś czas ( a myślisz że jak ludzie w mw2 heatuja? przecież tam vac jest włączona 24/h )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...