Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na bete

MiNiM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma i oby nie było grać uczciwie jest lepiej i można czerpać radość a nie odrazu wszystko mieć ;)

pomęcz się i zrób własną mapę z all itemami na spawnie

TEMAT

Opublikowano

Dokładnie to co znalazł Rayso może nie działać w 100% ponieważ UpDate wychodzi z dnia na dzień a możliwe że Nelson zmieni kodowanie gry i Hack pójdzie do śmieci + jest on płatny

TEMAT

Opublikowano

@pablos11 płatność mnie nie zniechęca poprostu na land of death padłem z alice eagle fire a tam trudno zdobyc takie eq a zabil mnie zbugowany typ na lotnisku ....

Opublikowano

@pablos11 płatność mnie nie zniechęca poprostu na land of death padłem z alice eagle fire a tam trudno zdobyc takie eq a zabil mnie zbugowany typ na lotnisku ....

No cóż, to tylko beta gry. Trzeba się liczyć z takimi rzeczami, na pewno nie poprawisz wrażeń z gry spawnując sobie w kółko przedmioty, a tylko szybko się znudzisz. Unturned polega na zdobywaniu i traceniu itemów. Jak to mówią "raz na wozie raz pod wozem". :P

Mogę Cię pocieszyć tym, że sam wiele razy miałem taką sytuacje. 

Opublikowano

To że płatna to 50% problemu tylko gadam aktualizacje są dziennie więc co jeżeli zapłacisz 20zł za hack który zadziała tylko jeden dzień bądź wcale

TEMAT

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na becie 3.0 masz możliwość wpisania komendy  np @GiVe twojanazwa/ID przedmiotu :) . Zresztą chyba w starej wersji też się da :) Pozdrawiam 

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...