Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie a CS GO

GalaxyPL1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam problem iż:

Nagrywam BandiCamem, jak nagrywam fps spada około 22, poniewaz normalnie mam 50 fps

a jak nagrywam mam 28/20 , Pomożecie? Prosze daje 2 repki! Błagam

Opublikowano

Widocznie masz słaby komputer. Tutaj masz poradnik jak nagrać bez obciążania komputera, ale będziesz musiał się trochę więcej pomęczyć. 

he?

Opublikowano

Skoro masz 50 FPS w CS'ie, czyli w grze o bardzo niskich wymaganiach, znaczy to tyle, że masz bardzo słaby komputer i nic się na to nie poradzi. Polecam wymianę komputera, bo nie masz nawet  co myśleć o nagrywaniu płynnych materiałów, stracisz czas i nerwy - ewentualnie możesz dać ustawienia na minimalne, może to coś pomoże.

Opublikowano

Nic nie poradzisz na takie fps' y. Masz za słaby pc na nagrywanie. Jak chcesz próbować swoich sił na takim sprzęcie to chociaż spróbuj go jakoś podkręcić. (W miarę możliwości oczywiście.)

Opublikowano

Nie podkręcisz go za dużo, nawet jeśli, to mało to da.

Pozostaje kupno nowego.

graphic.png

Opublikowano

Kupić nowy komputer, to normalne ze przy nagrywaniu spadają FPS nic na to nie poradzisz chyba ze jest program który nie "kradnie" fps'ów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...