Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Dlaczego nie polecam poradników Kamilkime do nauki, przeczytaj zanim zaczniesz oglądać.

GotoFinal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS: powtórzenia "Kamilkime" są specjalnie, liczę na pomoc google i jego robocika od indexowania, też możecie się przyłączyć ;)

Każdy już chyba wie, jaka była "afera" z poprzednią serią Kamilkime, nowa seria Kamilkime... niby lepsza, tylko autor (Kamilkime) ch... ;)­

Napisałem pod jednym z filmików Kamilkime że źle wyjaśnił "ignoreCancelled" po kilku godzinach komentarza nie było, za drugim razem, CUD Kamilkime odpisał i Kamilkime dodał adnotacje.

Ale komentarz i tak znikł, został usunięty przez Kamilkime.

Potem dodałem kilka uwag do 2 albo 3 innych filmików Kamilkime (resztę filmików Kamilkime uznałem za nadające się, jak na poradniki)

Jako że spodziewałem się tego że zaraz znikną (bo Kamilkime je usunie), to na zapas napstrykałem ss'ów.

Nie uważam by jakikolwiek z tych komentarzy podchodził pod "hejtowanie", celem raczej było tylko uzupełnienie informacji (których Kamilkime nie podał, lub Kamilkime podał je źle), by potem inny nie powtarzali błędów, jak np używanie .replaceAll w każdym możliwym miejscu :D

A więc tutaj ss'y, łącznie tylko 4 komentarze, więc spamu też nie robiłem i nie przyczepiałem się do Kamilkime o każdą możliwą rzecz, tylko o to co ważne lub często popełnianie błędy. ;)

To był drugi komentarz, pierwszy znikł :D Na ten udać się uzyskać odpowiedz od Kamilkime i nawet została dodana adnotacja przez Kamilkime, więc można go pominąć.

Co20GDo.png

jWAdpsd.png

FOUq8Hs.pngFLfOu6w.png

Jak dla mnie to tylko pokazuje podejście Kamilkime do was -> widzów, Kamilkime ma was po prostu w d***e, Kamilkime woli byście uczyli się tych złych rzeczy, zamiast próbować je wyjaśnić i poprawić ;)

Dlatego też nie polecam poradników Kamilkime, Kamilkime nie stara się, Kamilkime robi to na odpierdol, byle nagrać nowy odcinek, nie wiem po co.

Gratuluje Kamilkime podejścia do tworzenia poradników...

PS: powtórzenia "Kamilkime" są specjalnie, liczę na pomoc google i jego robocika od indexowania, też możecie się przyłączyć ;) 

Edit 1:

Koledzy kamila zaczynają działać, widzę poziom trzymają równo :D

Y8sQyQQ.png

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Nie ten dział, do pogaduszek z tym.

Po za tym z mojej perspektywy, wolałbym wziąć porządny kurs javy, by nie czekać i nie przepisywać, albo wklejać z pastebina jak głupi, bo i tak samego BukkitAPI się nie nauczę, a tylko się bardziej pogubię, - to raz

Po drugie ty umiesz pisać, możesz się przyczepić do tego - owszem, niektórzy nie, ale początkujący (...leń) i tak nie zaczai i woli skopiować z pastebin, niż przepisywać ;/

Opublikowano

Nie ten dział, do pogaduszek z tym.

Po za tym z mojej perspektywy, wolałbym wziąć porządny kurs javy, by nie czekać i nie przepisywać, albo wklejać z pastebina jak głupi, bo i tak samego BukkitAPI się nie nauczę, a tylko się bardziej pogubię, - to raz

Po drugie ty umiesz pisać, możesz się przyczepić do tego - owszem, niektórzy nie, ale początkujący (...leń) i tak nie zaczai i woli skopiować z pastebin, niż przepisywać ;/

Tutaj wchodzą ludzie (do tego działu) by się uczyć, więc opinia o Kamilkime też myślę że może tutaj się znaleźć ;P

Skoro ma gdzieś to co robi ;)

A potem ludzie zadają pytania, bo robią coś źle, bo kimi tak robił i ma w d***e to że to było źle.

­

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Właśnie dzisiaj oglądałem jego poradnik i nieco nie jestem zadowolony nie tłumaczy co to jest np.

public boolean onCommand(CommandSender sender, Command command,String label, String[] args) {

Wgl. GotoFinal to jest jest hejt!, może będziesz ty nagrywać? myślę, że będziesz lepszy od kamilkime i będziesz lepiej tłumaczył...

Z filmikami na poradniki "BUKKIT API", nie trzeba dużo montować :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...