Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem się na pl1 w Darkorbit

kolo78451289

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem  , otóz w czwartek (29.01.2015r.) chciałem się zalogować do gry na server pl1. Jak kliknąłem "zaloguj" wsykoczył mibłąd i informacja : "Polaczenie zostało zresetowane" .A w adresie mam taki link: http://pl1.darkorbit.zadane.pl/ProjectApi/Authentication?authUser=22&token=LPNCac7LOVXtRuUMtbMDXQZS3bD_82eqbIcHsteSKdSyniAMO-_8jNrWC-rUc7g8hLYrGTCsbJndaiocCdsPNRXNpJBMxnvnj2q718cGcPDb2qTwnaVloIvKDb1P3CvXDTXrdYDKWq2EvwJLbWyF5nI1UNRANOfMQg3NyKiFiQeFrSu3SDvyRcjyyku0Ua6nrJ5pTH5b2ZgzgUxoXA7VxMsF6nDA-koGCnIHP4Y0YUsojg-KKjqFmjg_1Hy11saM6gnOTEgvJ0LDdDYXPmv9VM6NJ0nanpwNNkASbqIdKOhn3yreA_a-49EZim0jZYeTTMY7LQKZ2Zul44pz-lufxEsHD1VxCoI140PEfVVESr9jQ2GnLaP8sMTMXvToRtfnQ30FGDDYXPcjuRmJLoe_638Y3o3cZD4EhObqGCOS3dhEtZ2IDYEbQvmIVEGvojeHNIwAU5ZrxEdvsqP3qNJkMYHVha2SFGHrfE4lZz9ENOKrf_gZMgERMmleOJFC7U7yHHw60gHGYbIFwO93FyEhIACFVFYVVHVWFrbOsYzWsFkMF4tN9VsvkNxPMlCRWUwWVdt-ELypsxnhQBidbI0hOjEFd4ntjL9g88ttZZuIapObs_kDgng_PkxqQrMQJ1EhsF-44wD6W8NqGi3C4ph1fJLNfor3By_yt1l71WwrFD1g25JIRs3VAYh4uvU

Wysłałem zgłoszenie do pomocy techniznej a oni powiedzieli ze nie mam bana ani konto nie jest zablokowane. Po jakichś kilku dniach jak hcciałem się zalogować to zamiast na pl1 to zalogowało mnie na server pl2. Itam gdzie w adresie na serverze miałem "zadane.pl" , tutaj miałem "bigpoint.com". Odrazu się zczaiłem że to chodzi o to zadane.pl. Więc jak wszedłem na server pl1 i znowu wyskoczył mi ten błąd to zamieniłem z "zadane.pl" na "bigpoint.com". I się zalogowałem.Ale jak chciałem się wylogować to z powrotem musiałem zmieniać serve na inny bo już nie mogłbym wejść na server pl1. Ponownie napisałem do nich o tym problemie, a opni odpisali mi że to problem ze stroną zadane.pl i nic nie mogą zrobić. Więc napisałem do tych z zadane.pl i czekam już chyba z 5 dni na odpowiedź od nich . A na konto nie mogę wejśc.Czy istnieje jakiś inny sposób aby usunąć to zadane.pl  z adresu w którym loguje sie na server pl1 (dodam że jak bym chciał zmienić przy logowaniu na pl1 odrazu z zadanepl na bigpoint.com to się nie zaloguje bo musze wpierw być na koncie i na obojętnie jakim serverze )Czy moze byc tak też ,że darkorbit odłączyło się od strony zadane.pl i te osoby ktore zrobiły konto przez tą strone juz sie nie zalogują??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...