Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na inne konto

Gość Zarhid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grajac od nowa na #L (za kilka patchu po obejsciu juz antycheata) moge dostać bana na głowym koncie na którym #L nie uzyje?

Opublikowano

Grajac od nowa na #L (za kilka patchu po obejsciu juz antycheata) moge dostać bana na głowym koncie na którym #L nie uzyje?

Dostaniesz bana tylko na to konto, na którym będziesz korzystał z programów trzecich. 

PS : L# aktualnie i tak nie działa :D

­

Opublikowano

Dostaniesz bana tylko na to konto, na którym będziesz korzystał z programów trzecich. 

PS : L# aktualnie i tak nie działa :D

­

przecież ile osób pisało tutaj, że po ban wave zbanowali im również powiązane konta, na których nie używane były czity

Opublikowano

przecież ile osób pisało tutaj, że po ban wave zbanowali im również powiązane konta, na których nie używane były czity

Jakoś nie dostałem, na wszystkich używałem L# z tym, że 6 stycznia i na jeszcze jednym 19 stycznia, tylko na głównym dostałem, bo tam cały czas napierdalałem, nie wiesz nie pisz, bo wkurwiasz tylko.

Opublikowano

Skoro IP to jak dostałem bana na głownym koncie (gdzie owszem, użyłem raz) a moj brat [to samo ip] dalej moze grac?

Opublikowano

Mi jak i zarówno moim znajomych zbanowali konta tylko i wyłącznie te na których używali L#. Nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem żeby otrzymać bana na konto na którym nie używało się programów trzecich OMG....

­

Opublikowano

Mi jak i zarówno moim znajomych zbanowali konta tylko i wyłącznie te na których używali L#. Nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem żeby otrzymać bana na konto na którym nie używało się programów trzecich OMG....

­

Mi tak samo i kolegą nie gadajcie głupot miałem pare kont na 1 mailu i nic tylko na 1 na tym co używałem :)

Opublikowano

Dokładnie. ŻADNA szanująca się firma nie banuje poprzez powiązanie IP.... to tak jakbym miał brata/siostrę, która też gra na tym samym komputerze bez hacków i dostał/a bana. Mądre? no k***a, nie sądzę.

A antycheat był już od 4.21 i jeżeli od tamtego patcha użyłeś L# to masz 100% bana.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Bany poszły na powiązanych kontach, gdyż po przelowogwaniu kont, mieliście cały czas włączony L# w tle.

Nie ważne czy na tych kontach graliście. Przy logowaniu na konto zepsuliście sobie logi działającym w tle programem.

Jeśli program został w 100% skillowany/zabity/wyłączony - bana na kontach pobocznych nie było.

Ban jest tylko i wyłącznie na konto, na którym używacie L#.

Bycie zalogowanym na koncie + włączony, nawet nie używany cheat w tle = możliwość bana na konto.

Opublikowano

A niby jak włączony #L w tle będac zalogowanym na innym koncie działal? Przecież nie mogli go wykryć..

Opublikowano

ale #L włączone w grze czy wystarczy ze bedzie dzialal w tle nawet gdy bede zalogowaony tylko w cliencie?

Opublikowano

To czemu mi nie zbanowali? powiązanych kont?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...