Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki

djbudownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego e-sportowcy grają z duża ilością słuchawek  ? :D ... (3) jedne douszne pod słuchawkami , drugie na uszach , trzecie na szyi  ? o.O . wyłtumaczy mi to ktoś  :D 

http://imgur.com/wzjGDxZ

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Opublikowano

Może mają inne gdyby się obecne zepsuły? Albo żeby mieć mikro a w słuchawkach których używamy go nie ma. Sam nie wiem i czasami się zastanawiam :D

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego e-sportowcy grają z duża ilością słuchawek  ? :D ... (3) jedne douszne pod słuchawkami , drugie na uszach , trzecie na szyi  ? o.O . wyłtumaczy mi to ktoś   :D

http://imgur.com/wzjGDxZ

Ja czasem robię tak, że jedne douszne puszczam sobie głos ludzi z jakimi gadam, a nauszne - dźwięk z gry

ale na zdjęciu jest to tylko reklama

­

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Douszne pod słuchawkami - tak zwane "lotnicze" żeby wyciszyć "TŁO" ( fanów przy zabiciu kogoś ). Normalne - żeby słyszeć gre. Na szyji - mikrofon

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wszystko wyjaśnili koledzy wyżej, dodać można, że to też reklama sponsorów - gracze podpisując kontrakty często muszą używać sprzętu danej firmy na streamach, czy na turniejach.

Opublikowano

Czesto jest tez tak, ze jedne sluchawki maja strasznie slaby mikrofon, ale daja wysoka jakas dzwieku, a w drugich masz mocny mikrofon, a slaby dzwiek. Wtedy jedne na uszy, drugie na szyje i lecisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...