Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team na dobre i złe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję kilkunastu wolnych ludzi do stworzenia serwera Metin2. 

Technik - osoba odpowiedzialna za całokształt serwera, tworzenie map, questów, dodawanie przedmiotów itp. itd.

Grafik - osoba odpowiedzialna za tworzenie grafiki na serwerze, stronie, oraz forum. 

Moderator forum - osoba odpowiedzialna za czystość na forum serwera. 

Od siebie oferujemy, serwer VPS - dla testów, po testach serwer dedykowany. Osobny serwer VPS dla forum, oraz strony. Osobiście zajmuję się webmasteringiem. Poszukujemy ludzi lojalnych, bezkonfliktowych, dojrzałych emocjonalnie. Nie potrzebne nam są osoby na dwa dni. Zastanów się, nim złożysz propozycję. O oferty proszę w tym temacie, bądź via PW. 

#update

Poszukujemy pilnie mappera, który stworzy dla nas mapy od zera! Poszukiwany nadal grafik. [email protected] / via PW

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

A czy masz już w głowie "obrys" tego jaki to miałby być serwer etc?

Wszystko będzie napisane, póki co szukam osób, które byłyby gotowe się podjąć.

napisz na gg pod nr :51081381 Może się dogadamy :) Pogadamy co i jak.

To ty napisz tutaj co oferujesz, kim jesteś, co potrafisz...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Drogi ruku. Czy posiadasz komunikator typu : GG ?

Oferuję ci pomoc przy forum, dbanie o czystość, dbanie o strukturę. Ogólnie opieka nad forum ze strony Moderatora. Mój staż obejmuję wiele silników m.in MyBB, IPB, Php By Przemo, FluxBB, itp. Jestem osobą kulturalną, pracowitą oraz staranną, zaczynając ze mną współpracę nie zawiedziesz się na mnie :) Jeśli zainteresowała cię moja propozycja. Skontaktuj się ze mną :)

Opublikowano

Drogi ruku. Czy posiadasz komunikator typu : GG ?

Oferuję ci pomoc przy forum, dbanie o czystość, dbanie o strukturę. Ogólnie opieka nad forum ze strony Moderatora. Mój staż obejmuję wiele silników m.in MyBB, IPB, Php By Przemo, FluxBB, itp. Jestem osobą kulturalną, pracowitą oraz staranną, zaczynając ze mną współpracę nie zawiedziesz się na mnie :) Jeśli zainteresowała cię moja propozycja. Skontaktuj się ze mną :)

Póki co, osoby chętne na to stanowisko proszę by się kierowały na PW.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Pierwsze wrażenie to ten serial "Na dobre i na złe". 

Tak poważnie, oferta bardzo estetyczna i konkretna, a autor wydaje się bardzo doświadczonym człowiekiem. Widać, że masz umiejętności i zapał do pracy, więc życzę Ci powodzenia.

Polecam serdecznie i pozdrawiam.

Opublikowano

Przyjmę ofertę jako Moderator forum lub po prostu osoba do porządku/banowaniu w grze

Proszę o kontakt

gg : 52497766

3nmc.jpg

Pomogłem ? Daj like

Opublikowano

Poszukujemy grafika, który wykona dla nas projekty dotyczące forum, strony, serwera! Nic za darmo! 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Poszukujemy grafika, który wykona dla nas layout strony WWW, forum, oraz modele 3d. :)­

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...