Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheon - zapomniany champion?

Gość Rosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chcialbym poruszyc w ty temacie postac nazwana pantheon

wedlug mnie gracze i mainerzy pantheona staja sie gatunkiem wymarlym i tak jak dinozaury predzej czy pozniej wygina z tej planety, nie wiem co sie z nimi stanie, ale na pewno nie bedzie to spowodowane uderzeniem ogromnego meteorytu w ziemie, a wadami tej postaci... jedyna osoba mainujaca pantheona, ktora znam jest DisStream, swego czasu krol dzungli w polsce i mentor wielu mlodocianych osob, dzis wielki celebryta spoczywajacy na laurach ligi legend, jego poradniki do pantheona oraz playstyle zniechecily graczy na serwerze nordyckim do grania pantheonem, dzieki spopularyzowaniu maxowania E na patheonie przez disa win ratio pantheona spadlo z 55% do 42% oraz podobnie jak teemo, czy ashe stal sie postacia znienawidzona, dzieki czemu dzis jest uwazany za trollpicka, choc najczesciej nie jest pickowany wcale...

a jakie sa wasze opinie na temat tej postaci? co by moglo ja ozywic? wszelkie komentarze, propozycje prosze pisac pod tematem. prosze o zachowanie kultury wypowiedzi.

Opublikowano

Jak ktoś potrafi grać to wszystkim zagra dobrze lel ;__;

Jeśli wiesz, że nie wygrasz linie to po prostu farm, a wykazuj się w team fightach, wszystkim da się dobrze zagrać.

Oczywiście nie każdy gra dobrze każdym championem.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLandiago kiedy Ty przestaniesz spamować? Twoje tematy są bezsensowne, Ty nic nimi nie wnosisz do działu.

Pantheon nie jest zapomniany, pickują go często. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLandiago kiedy Ty przestaniesz spamować? Twoje tematy są bezsensowne, Ty nic nimi nie wnosisz do działu.

Pantheon nie jest zapomniany, pickują go często. 

Na poziomie golda już go tak nie pickują często - chyba że mówisz tu o silverach .-. rofl.

Pantheona widziałem ostatnio jakoś 12gier temu i przegrał grę enemy teamowi bo lubił feedować #LMAO C:

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Na poziomie golda już go tak nie pickują często - chyba że mówisz tu o silverach .-. rofl.

Pantheona widziałem ostatnio jakoś 12gier temu i przegrał grę enemy teamowi bo lubił feedować #LMAO C:

Czasem go widuję, więc nie jest to zapomniana postać. Zapomniana byłaby, gdyby nie był pickowany sezon. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Są tu słynni junglerzy, którzy parają się grą tym championem na poziomie Disa - @Zarax, @Dektored.

Ziomek, ale nie obrażaj mnie. xD

Opublikowano

Pantheon nie jest zapomnianym championem, jest dość często widywaną postacią. Tyle że po tych nerfach jego Ulti strasznie traci a w lategame bardziej trzeba isc pod tanka.

Opublikowano

Pantheon nie jest zapomnianym championem, jest dość często widywaną postacią. Tyle że po tych nerfach jego Ulti strasznie traci a w lategame bardziej trzeba isc pod tanka.

Jaki nerf ulti? xD

////Dobra, starczy tego dobrego, temat i tak napisany w celach humorystycznych, większego sensu w dziale nie ma. ;)

>kosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...