Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lekki dla początkującego

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozbawia mnie zawsze ten nakaz na parcie na x tier jak ktoś zaczyna grę to poróbcie kilka gałęzi zobaczcie czym wam lepiej idzie pograjcie i nauczcie się na niskich tierach grać a nie od razu do x która nic wielkiego wam nie da a nadal bd lamić bo głupiej vi nie będziecie wiedzieć gdzie przebić ja zaczynałem grać w tą grę to poszedłem we wszystkie nacje i rodzaje czołgów mam 9k bitew jedną x i przeszło 1600wn8 i nie miałem parcia na x według mnie najgorsze co może być to iść w te x jak się nie ogarnia mechaniki gry bo nie tylko nic nią nie zrobisz a nawet doprowadzi cię ona do bankructwa no chyba że z premką grasz 

A co do lightów to tak dla początkujących na pewno nie należy iść w niemieckie oraz rosyjskie te linie wymagają myślenia jeżeli grając lightem chcesz robić dmg to szukasz osamotnionych czołgów bez wsparcia np TD i go dojisz do tego się nadają jak i amerykańskie tak i francuskie a jeżeli chcesz tylko wspierać drużynę i chcesz mieć czołgi bez magazynka to chinskie małe szybkie z dobrym zasięgiem i przyzwoitym działem oczywiście zero pancerza lecz pancerz nic ci nie daje w czołgach lekkich bo rzuca go zawsze na wysokie tiery chinska linia najbardziej odaje jak się powino grać czołgami lekkimi ale trzeba grać z głową i się nie zniechęcać 

PS: nie leć w x pograj na różnych tierach i rodzajach czołgów gdy już bd uważał że ogarnołeś wszystkie rodzaje to wtedy idź w tą x która się najbardziej ci się spodoba i nie zwracaj uwagi czy dana linia jest przyjemna czy nie bo już wtedy na każdym czołgu dasz sobie rade 

Opublikowano

dzisiaj wyczytalem ze ru , m37 , m41 maja troche nerfa dostac 

z kolei t71 i t54light buffa 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

dzisiaj wyczytalem ze ru , m37 , m41 maja troche nerfa dostac 

z kolei t71 i t54light buffa 

Dobrze, że wspomniałeś o T54, bo czołg również dobry ze względu na wieże, która potrafi odbić.

T 54 LT będzie najlepszym wyborem, bo przed nim masz LTTB, które jest świetne, a sama T54 LT ma jakiś tam pancerz, który dinga + wieża. Dodatkowo będziesz mógł sobie skończyć tą linie, bo dojdziesz do T54, gdzie możesz dwie dyszki odblokować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...