Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ak47 Case hardened, pytanie co do stanu.

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam zamiar kupić AK47 Case hardened, nie wiem na jaki stan się zdecydować, mam do dyspozycji 27€.

Z tego co widze, to chyba jedyna różnica pomiędzy stanami jest taka, że np. zaprawiona w walkach i ślady są bardziej "ciemne" od ft, mw i fn? Myślę nad ft/mw, bo różnica w cenie to ok 7€.

Nie do konca orientuje się w case hardened więc prosiłbym o pomoc :D

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Musisz polować na rynku na jakiegoś niebieskiego, najlepiej MW. 

Sam ostatnio chciałem kupić, ale że nie mam euro na koncie steam tylko klucze myślałem że znajdę coś na lounge.

Okazało się że retardy i ruskie dzieci próbują wcisnąć każdego ch za 20k mówiąc że to 80% blue.

Opublikowano

Tu nie chodzi tylko o wartośc, tylko też o to jak skin wygląda w grze. Wiem, ze im wiecej blue tym bardziej wartosciowy.

Skoro masz 27€ to najlepiej jakbyś dorwał MW z ładnym niebieskim patternem. Może ktoś wystawi takiego na rynku. 

Musisz polować na rynku na jakiegoś niebieskiego, najlepiej MW. 

Sam ostatnio chciałem kupić, ale że nie mam euro na koncie steam tylko klucze myślałem że znajdę coś na lounge.

Okazało się że retardy i ruskie dzieci próbują wcisnąć każdego ch za 20k mówiąc że to 80% blue.

Nie wydaje się wam, że FT wygląda tak samo jak MW? (Oczywiscie wszystkie mają inny pattern)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

ok, jeśli nie znajde mw z ładnym patternem to macie jakieś propozytcje co do skinów? myslałem jeszcze nad ak47 blue laminate stattrak

Opublikowano

Szukaj lekko używanego, sprawdzaj w grze jak wygląda, im więcej ma niebieskiego koloru tym lepiej - niestety w niskiej cenie ciężko będzie wyrwać ładną sztukę. W takiej cenie możesz też kupić sobie Czerwoną Linię MW. Ja na twoim miejscu nie pakowałbym się w jakieś lamianty, dla mnie są brzydkie i nawet z tym stattrakiem niezbyt ciekawe, ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Miałem chyba wszystkie dostępne skiny do AK (poza fire serpentem ST) i i tak najbardziej lubię redline ST.

Wiec polecam redline.

Opublikowano

@Rasherr. Właśnie ak47 case harened mw w takiej cenie w większości nie dośc że nic nie warte to jeszcze wyglądają ochydnie. Czasem można wyłapać coś typu cały niebieski magazynek reszta złota, to nawet wygląda :P 

Co do Redline MW myślałem nad nim, tylko nie wiem czy warto dopłacać w stosunku do FT, bo podobno wyglądają tak samo (jeśli trafi się na dobry stan ft).

Co myślicie o wasteland rebel i vulcan ślady używania?

Opublikowano

Pustynny buntownik super skin ;). Jeśli środki Ci na to pozwalają sprzedam Ci ak-47 case handred field-tested 90% blue za 70 euro ;).

Opublikowano

@Ustonianka

Kurcze miałem takiego ładnego posta, to forum zmuliło i się wszystko usunęło.

Ja kupuję tylko bronie fabrycznie nowe lub lekko używane( te zazwyczaj są o 20-50% tańsze od fabrycznie nowych - dlatego to właśnie je zazwyczaj wybieram). 

Tęczowe utwardzenie bez ładnego patternu wygląda tragicznie, a ładny pattern jest już zazwyczaj dosyć drogi, więc ja bym Ci polecił Red Line. Sam na niego zbieram,  jak będę kupował, to lekko używanego.

Odnośnie skinów w słabej jakości, moim zdaniem po prostu nie warto, są bardzo brzydkie, całe porysowane i obdrapane, moim zdaniem lepiej trochę dołożyć i kupić lekko używany skin - jedyna ich zaleta to niska cena.

Są też skiny w najgorszej jakości, z patternem zniszczeń który wychodzi poza model broni, dlatego wyglądają jak fabrycznie nowe , ale zazwyczaj też kosztują tyle samo co fabrycznie nowe xD - chyba, że ktoś nie ogarnia i wystawi po zaniżonej cenie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...