Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór dostawcy internetu.

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu szwankuje mi internet z Vectry.

Szukam dobrego dostawcy internetu który ma:

- Niską cenę

- Dobrą jakość

- Ogólną ofertę 

Dziękuję. ;D

Opublikowano

jak widać chyba tak, goole to potęga i tylko podłącza internety w jego okolicy 

święto na wsi i pozamykany internet poza granicami kraju o informacjach o innych dostawcach internetu w jego okolicy 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Vectra to dobry dostawca.Sam ją mam i jestem zadowolony.Problemy owszem występowały, ale jak modem z routerem był w innym pokoju niż komputer i jeszcze był problem z ułożeniem kabla, ale potem, po poprowadzeniu kabla do mojego pokoju i ustawienia w nim modemu z routerem, internet śmiega aż miło, więć może najpierw zdiagnozuj problem.

Opublikowano

Niestety, ale główny kabel do modemu mam w ścianie. :ninja:

Trzeba chyba zacząć oszczędzać na router. :D

Opublikowano

Jakość usług Vectry zależy od lokalizacji. W wielu miastach Vectra wykupiła infrastrukturę od jakichś żydków na starych, niedokładnie położonych kablach i tam są problemy. U mnie sami kładli światłowody i od 5 lat nie ma problemów (cała Polska nie ma neta, a u mnie jest).

Opublikowano

Z każdym dostawcą mogą być problemy. Najlepiej popytaj sąsiadów jaki mają i jak się sprawuje, bo to jakie jest łàcze zależy od lokalizacji, więc co ci z tego, że polece ci Neostrade skoro dzieli nas 300km

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...