Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Szybko na Balmora S2

DaMiX211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The dynamic link library 'MSVCR90.dll coulnd not be found Wyskakuje mi takie coś sciagłem metka pl 

nie patchowałem 

wkleiłem od kamera ze strony moda później tego 2 i wkleiłelem folder pack z balmory 

Musisz pobrać ten plik MSVCR90.dll  a następnie wklej do folderu 

837371446280124127260.png
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://screenshooter...981882/cfameve 

Ja już nwm jak to zrobić -_- ;c 

1-sciagłem pandoremt2
2-przeinstalowałem balmore i wgrałem na nowo 
3-Do folderu PandoraMt2 wgrałem kamer moda z metin2mod.tk 
4-następnie wgrałem km od michios 

Wyskakuje ten bład co wyżej 

Zamieniłem pack i lib z folderu orginalnej balmory to się włącza okno logowania ale przy wybraniu postaci i ładowanie gry wywala jak sie pasek załaduje jakieś sugestie z góry thx   :)

zdążyłem załapać jeszcze to przy ładowaniu się http://screenshooter...1981882/llqetxr

Lub niech ktoś wytłumaczy co robie źle albo powie dokładnie w punktach co i jak jaki plik folder itd ;x  

Robiłem to na pandoramt2 bo niby też można na tym cliencie . 

Opublikowano

http://screenshooter...981882/cfameve 

Ja już nwm jak to zrobić -_- ;c 

1-sciagłem pandoremt2

2-przeinstalowałem balmore i wgrałem na nowo 

3-Do folderu PandoraMt2 wgrałem kamer moda z metin2mod.tk 

4-następnie wgrałem km od michios 

Wyskakuje ten bład co wyżej 

Zamieniłem pack i lib z folderu orginalnej balmory to się włącza okno logowania ale przy wybraniu postaci i ładowanie gry wywala jak sie pasek załaduje jakieś sugestie z góry thx   :)

zdążyłem załapać jeszcze to przy ładowaniu się http://screenshooter...1981882/llqetxr

Lub niech ktoś wytłumaczy co robie źle albo powie dokładnie w punktach co i jak jaki plik folder itd ;x  

Robiłem to na pandoramt2 bo niby też można na tym cliencie . 

Ściągasz klienta metin2.pl a nie pandory. I w kliencie metin2.pl nie spachowanym wgrywasz moda 2012 z metin2mod.tk następnie wgrywasz mod od Michios i kopiujesz folder pack z Balmory. i to tyle

Opublikowano

fish bot to słaby zarobek ze tak powiem.. malze po 250k i mało osob kupuje ości po 50k i też mało osób kupuje

lepiej chodzic na metki i jest duzo lepszy zarobas.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

fish bot to słaby zarobek ze tak powiem.. malze po 250k i mało osob kupuje ości po 50k i też mało osób kupuje

lepiej chodzic na metki i jest duzo lepszy zarobas.

No wiadomo, że jak każdy, boci to zarobek spada logiczne, ale już ulepszanie zbroi 34, 42 lvl jest niezłym zarobkiem na te +7 +8 a o +9 to już nawet nie mówię :) 

Do tego są inne sposoby jak właśnie metki ci ułatwieniem np. na pustyni jest WH czy też wykrywacz  :) A nawet nie odpychanie z konia.

Opublikowano

Witam,ma ktos sposób by na przełęczy (nowa mapa) wszystko dzialalo dobrze na wh? 

a w czym masz problem ?

Opublikowano

Poradnik spoko ale tam chyba nie ma handlu grałem troche (tydzień) i nie mogę sobie wydarować tego straconego czasu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Chodzi o to, że nie widać mapy np.= na WO, Wyzynnej przełęczy i pewnie innych dungach. Przerzucenie plików z pack'a do packa nic mu nie daje więc ma problem. 

Wszystko masz ładnie opisane tutaj 

http://metin2mod.tk/mapy.html

Musicie sobie sami dodać map, moby, npc.

Opublikowano

Poradnik ładny, dużo obrazków przez co stał się czytelny.

Akurat zaczynam grać na Balmora s2, na pewno jutro skorzystam.

Opublikowano

Powiedz mi... Działa ci ten sposób? Sam robiłeś? Bo po dwóch próbach zrobienia tego (nie działało, a punkt po punkcie robiłem)odpuściłem i do dziś gram raczej czysto, a jedyne co to fishbot'a w sobotę użyłem...

Mi tam działa do tego masz tam jeszcze inne programy jak map pach itp. Może jutro wrzucę całego klienta zrobionego i go opublikuje na razie nie mam zbytnio czasu na to :)

Opublikowano

Sam na to wpadłem,udalo sie dodac NPC,ale mapa i tak ''mruga'' jak na nią wejdę. Ogółem czesto przy zmianie mapy np z m2 na pustynię też mi się właśnie tak buguje client gry,nie wiem o co tu chodzi...

Sam mod pomaga w grze-wyszukiwanie metinów,różne szybkosci itp. Polecam jak ktoś chce troche pooszukiwać ^^

Opublikowano

ladny i przejrzysty 

ale jezeli jestes takim gownem ze bez  bota nie porafisz grac to zacznij grac w tetris pozdro

Po 1. Uznaję twój post za spam.

Po 2. Przeczytaj nazwę forum oraz czemu ono służy.

Po 3. Każdy korzysta na własną odpowiedzialność i nikt go do tego nie zmusza ani nie zabroni.

Po 4. Jeżeli tego nie rozumiesz powinieneś opuścić  to forum,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...