Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error z trade i zapraszaniem znajomych

MrMasterekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie podczas zaproszenia znajomych: Niektóre funkcje Społeczności steam staną się dostępne dopiero wtedy, gdy na twoim koncie pojawią się gry. Mam zakupionego cs'a go już ze dwa miesiące, steam guard jest włączony, więc nie wiem w czym problem.

Opublikowano

Kupiłeś cs'a poprzez steama ?

Ściągnij np. dote to będziesz mógł dodać znajomych .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Tak zrobię, jutro jak coś dam znać. CS'a nie kupiłem na steamie, nabyłem klucz jedynie. Tak samo zrobił mój znajomy tyle, że jemu działa wszystko ok.

No tak, ale jeśli pobiorę tą dote to czy będę mógł trade'ować? Bo to jak zaznaczyłem też nie działa

Opublikowano

Tak zrobię, jutro jak coś dam znać. CS'a nie kupiłem na steamie, nabyłem klucz jedynie. Tak samo zrobił mój znajomy tyle, że jemu działa wszystko ok.

No tak, ale jeśli pobiorę tą dote to czy będę mógł trade'ować? Bo to jak zaznaczyłem też nie działa

Chyba tak bo w docie są itemy więc trzeba się traedować .

Kupując gry spoza steama właśnie się tak dzieje .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

No tak. Tylko, że jak zaznaczyłem wyżej koledze wszystko działa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Więc pobrałem tf'a i nadal ten sam błąd... Są jakieś opcje jeszcze aby się go pozbyć?

Opublikowano

Ogółem od niedawana pojawia się problem z dodawaniem poziomu 1 za dodanie gry do biblioteki, sam posiadam 3 konta na których po gifach, keyach nie mam możliwości dodawania znajomych, a są takie na których automatycznie dodało poziom 1, zakupiłeś pierwszą grę.

Dokonaj jakaś mikropłatność, na byle co i się odblokuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...