Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skinem

przemek632632

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Mam konto premium, wgrałem skina, i mojang mi go zatwierdził. Wchodzę na minecraft 1.7.10. Ja widzę mój skin ale inni go nie widzą. Proszę o pomoc co mam zrobić?

Opublikowano

To zupełnie normalne... Musisz odczekać jakiś czas zanim inni zobaczą twojego skina :). Nie masz się czego obawiać!­

gvpW1Ob.png

Opublikowano

czekam już 2 godziny.

Poczekaj aż skin Ci się zaktualizuję za parę godzin ewentualnie za 24 godziny. W innym wypadku napisz do Supportu. Również słyszałem, że teraz są problemy ze skinami i jest to naprawiane. 

Opublikowano

Wejdz poprostu na serwer PREMIUM np. Project Ares, hypixel, na 1.7.10 serwery non premium generuja uuid z nicku a skiny sie pobieraja po uuid. Na serwerze premium uuid jest pobierane z serwerow mojang, wiec widac skiny.

Opublikowano

A jaki to czas mniej więcej??

Kilka godzin maksymalnie 24h

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Według mnie to że ci się skin nie wyświetla nie zresetowałeś mc albo serwery mojang są obciążone :) Mam nadzieje że troszke pomogłem :)

3004114311037501010629.png

Opublikowano

Jeżeli skin jest poprawnie zrobiony to powinien sie wgrać normalnie, widoczny powinien być po maksymalnie kilku dniach. Chociaż to różnie bywa, są czasem takie problemy że znam osoby które musiały czekać 2 tygodnie. Różnie to bywa. Niektórzy czekają kilka minut, niektórzy kilka dni ;)

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...