Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inni gracze nie widzą mojego skina.

stasiuuuu2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie skiny na wersjach starszych niż 1.7.8 będą zmieniały się powyżej 1h.

Skiny w wersji 1.7.10 zmieniają się od razu, lecz są tego typu błędy.

Ktoś mówił na Forum, iż Mojang ma to za kilka dni naprawić, więc nie martw się i poczekaj ;)

Opublikowano

Witam mam ten sam Problem !!!! Jeszcze miesiac temu zmienialem skina na assasina  i wszyscy widzieli

Teraz zmieniam na innego i pytam sie kolege a on widzi nadal assasina czekalem 2h na 1.7.2 na 1.7.10 tez NIC ktos cos poraadzi czy CZEKAC???? PROSZE O POMOC :(

Opublikowano

@iVenoom nie do końca. Skiny na wersji 1.7.8 zmieniały się przy restarcie. To znaczy, że jeżeli wgrasz nowy skin, wszyscy z otoczenia muszą zrobić restart MC, żeby zobaczyć. Skiny na wersji 1.7.10 są zapisywane do folderu. Jeżeli skin w folderze się znajduje, to będzie to czytało z folderu. Dlatego jeżeli chcesz, żeby ktoś zauważył Twój nowy skin, to musi usunąć pewien folder w %appdata% (chyba się nazywa on skins czy coś takiego)

Opublikowano

nadal  widac assasina NO KURDEE ZMIENIAM I ZMIENIAM i na skinwiever jakos tak mam nadal assasina kto cos poradzi pytam sie a oni mi mowia ze masz"assassina:  Ktos pomoze czy czekac az to naprawia?

Opublikowano

Ludzie to są bugi. Mojang to chyba raczej naprawi. Mój kolega również miał taki problem ale wgrał drugi raz skina i po restarcie mc(co jest chyba oczywiste) było ok. Trzeba wgrać i poczekać jak nie ma to wgrać jeszcze raz. No niestety takie błędy są i nic z tym nie zrobimy.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Nadal  kurde kiedy ten Mojang to naprawi  zmieniam i zmniiam i gówno.. NADAL ASSASIN (Ezio) mój Nick  PREMIUM jak cos to

kabanos9...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem, znalazłem fajnego skina i se go zmieniłem normalnie, na minecraft.net, i widze go normalnie, ale ktoś na serwerze nazwał mnie tarzan, ze względu na mój dawny skin, który nie chce się zmienić. A więc powiedziałem kolesiowi żeby opisał mój skin i opisał mów skin z przed dwóch miesięcy. Już uploadowałem tego nowego skin z planetminecraft, minecraftskins, bezpośrednio z folderu pobrane do minecraft.net, i nic. Możecie zobaczyć mój stary skin na mc.skinsearch.com, lub minecraft-skin-viewer.com. Mój nick to OleckiBolec. A mój nowy skin to ten http://www.planetminecraft.com/skin/snipars--/

Mam podejrzenia że w wersji minecraft 1.8 wszyscy widzą mój skin normalnie, poniewarz jak się naciśnie tab to widać miniaturke głosy skina gracza i na miniaturce mojego skina jest głowa nowego skina.

Opublikowano

Widzę że, wszyscy skarżą się na problem - Jest to po prostu zwykły bug ponieważ wprowadzono zmiany tzn: Skiny zmieniały się przy restarcie że, jeżeli wgrasz nowy skin, wszyscy z otoczenia muszą zrobić całkowity restart Minecraft'a żeby go widzieć.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...