Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMO z naciskiem na współpracę

burush99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Jako że ostatnio chciałbym w coś pograć, acz nie bardzo mam w co, chciałbym abyście doradzili mi, w co warto pograć. Wiele lat grałem w metina, jednak już nie czuje pociągu do tej gry. Szukam takiej, w której współpraca jest podstawą, a rywalizacja motywacją. Jestem otwarty na wszystkie tytuły F2P, prócz Hack 'n slashy typu drakensang, i mangi. Proszę o grę, w której poczuje satysfakcje z rozgrywki ^^.

Opublikowano

TERA - bossy, nie są wcale tak łatwe na jakie wyglądają, sam nie grałem na tyle by walczyć z jakimiś trudnymi bossami, ale często widzę, że na stronkach MMO chwalą poziom trudności bossów/rajdów, nie są za trudne, ale jednak trzeba się postarać. Musisz też opanować postać, którą grasz, rotacje i techniki itp. naprawdę można grać na dużo sposobów, jednak dużo graczy wybiera oklepane buildy. Moim zdaniem to gra, przy której trzeba posiedzieć.

Polecam również ArcheAge, jeśli chodzi ci o macną współprace między graczami. Walki na statkach, budowy itp. na pewno się spodoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...