Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem wgrania do Gameforge

DragoNSzczymRyj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj chciałem z sąsiadem zagrać w 4story ale z powodu tego że on ma wolny net to ja mu chciałem wgrać. No i gdy chcemy wgrać wgrywam tam gdzie ma gry z gameforge to nadal piszę, żeby ściągnąć. Jak chce uruchomić przez te pliki w folderze to uruchamia się tylko tclient.exe i jak się próbuje zalogować to się zacina i się nie da (u siebie też uruchomiłem przez to i to samo ale jak przez gameforge to działa). Jak zrobić to zeby grało bo chcemy pierwszy raz zagrać w tą grę ?? :D

Pozdrawiam

DragoNSzczymRyj

Opublikowano

Musisz dać mu na pendrive instalkę, bo jak dajesz cały folder to on zawiera twój rejestr i sąsiad nie odpali z niego. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Poszukaj tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/237309-problemy-z-4story-porady/

Na pewno będzie tam rejestr.zip

W ogóle żeby rejestr działał dobrze to wszystkie ścieżki dostępów muszą się zgadzać, więc szkoda czasów i nerwów.

Jeżeli chodzi do pracy to niech zostawi od rana komputer i niech się pobiera 4Story lub na noc. 

///

Z resztą czasy pl-a się skończyły, więc lepiej pograjcie sobie na jakimś dobrym prywatnym serwerze np. P4Story.

Niech jeden pobierze i da drugiemu czysto pobrany plik z nim.

Zawsze można pobrać w szkole/miejscu pracy gdzie jest lepsza prędkość i zrzucić na płytę/pendrive/dysk.

Opublikowano

Poszukałem tego i nigdzie nie ma. Albo linki wygasły, albo plik.

Musi ci ktoś wrzucić kto ma na komputerze ten plik, a ja niestety takiego nie posiadam. 

Z 5 linków z rejestr.zip, który przejrzałem nie działają ;/

Jest to stary sposób jak jeszcze zwykłe megaupload działało, więc ciężko będzie to teraz zdobyć.

Opublikowano

Zróbcie tak:

Niech ten Twój sąsiad pobierze GF Live, ptem Ty wejdz w ten folder, games i pol_pl - tam jest ten folder 4story, zgraj najlepiej to games na pendrive i niech ten sąsiad wgra to. Powinno działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...