Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet AJC Światłowody

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zastanawiam się nad kupnem internetu światłowodowego AJC. jak patrzę na ich oferty to jest całkiem tanio. Niestety, Kolnet.eu nie obsługuje światłowodami Ulicy na której mieszkam. A AJC obsługuje Tak więc czy opłaca się brać od nich internet?

http://www.ajc.com.pl/internet-swiatlowodowy

Mamy w sumie teraz internet od nich 5-8 mb/s za 55zł ale
Pobiera mi 350kb/s (Chodzi o to, że korzystają z tego internetu jeszcze dwie osoby (Wujek oraz kolega wujka.) Zakładali nam tego neta gdy miałem 7 lat więc to było dawno temu ;p Teraz chciałbym zmienić sobie na NORMALNY internet. Na tym co mam teraz skacze w grach skacze mi Ping do 1tyś nawet Ogólnie mam po 25 pingu ale potrafi niesamowicie skoczyć gdy oni korzystają + Modem jest u wujka a ja mam router który do niego łączy więc mam gorszy sygnał ;/
Tak więc co myślicie o tym światłowodym?

Opublikowano

nic bo nadal będzie normalny internet. na normalny internet to musiał byś sobie poszukać oferty na minimum 20 Mbps 

światłowodami przesyłany jest po sieci lokalnej sygnał, na podłączenie do sieci internetowej światłowodowej cię na pewni nie stać.

zwróć się sam do ISP o dokładne dane łącza 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...