Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić mały wagonik

KronkhPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis kanału:

Witaj kolego! :3 Jestem Andrzej, a to jest mój kanał na którym kręcę niesamowicie zakręcone filmy. Przechodząc do głównych rzeczy... Na moim kanale znajdziesz imperium filmów z gry MINECRAFT. Jestem człowieczkiem który ma na prawdę sporo czasu i uwielbia kręcić filmy, więc oczekuj paru filmów w tygodniu właśnie w tym miejscu! Zostań ze mną na dłużej i subnij!

Opis Filmu:

W tym oto Filmiku przedstawię ci jak zrobić szybko i łatwo mały Wagonik.

Mój mini poradnik:

Jak zrobić szybko i łatwo mały wagonik

https://www.youtube.com/watch?v=aBtfvJO28ps

Dopóki napiszesz cos w Temacie koniecznie obejrzyj Film do końca!

Opublikowano

Fajny pomysł. Nawet nie uwierzysz, jak przyda mi się to do budowy mapy RPG :D. Widziałem coś podobnego na Wy**Cra**, ale tutaj to jest wykonane w bardziej intrygujący sposób :D.

gvpW1Ob.png

Opublikowano

Dobry pomysl na wykonanie, moze sie przydac, ale bardziej to jest woz, a nie wagonik ;p,

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Pomysł dobry ale na co to komu to ja nie wiem. Może do jakiś serii minecraftowych się przyda.

Osobiście jeśli miałbym oceniać sam wygląd to takie 5 albo 5,5 / 10 bym dał bo jakoś za specjalnie to wagonika nie przypomina :) 

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...