Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pkt (rankedy)

Rev00lution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam ttakie pytania aczkolwiek pare dni temu wbilem ten 30 zagralem 10 rankedow 6/4  (win/lose)  i trafilem do Silvera 3 , moje pytanie ile pkt potrzebuje aby wbic do silvera 2/1 i golda? Z góry dziękuje za odp.

Opublikowano

100 pkt + wygrać mecze z serii

np. 5 meczy i z tego 3 musisz wygrać lub 3 mecze i z tego 2 wygrać.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Witam , mam ttakie pytania aczkolwiek pare dni temu wbilem ten 30 zagralem 10 rankedow 6/4  (win/lose)  i trafilem do Silvera 3 , moje pytanie ile pkt potrzebuje aby wbic do silvera 2/1 i golda? Z góry dziękuje za odp.

100 pkt żeby dostać się do promocji, w niej musisz wygrać min. 2 mecze, jak już zrobisz to 2 razy, to promo do golda musisz wygrać 3x

Opublikowano

Jeśli masz dore mmr może cie przerzucić o lige lecz nie o ligę do golda. Dobijasz 100pkt grasz 3 mecze jak wygrasz 2 to idziesz do dalszej ligi. w przypadku np vansu z silvera do golda masz 5meczow musisz wygrac 3

Opublikowano

kolejny przykład polaczka który psuję gry innym, zagrał 100 normalni i zaczyna odrazu grać rankedy

żebyś zdechł śmieciu 

Po to wbił 30 lvl żeby rankedy grać, a skoro zrobił to 6/4 to znaczy że wcale gier nie psuł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...