Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dotpay - IS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak wygeneruje sobie kody w dotpay to mam je wkleić do bazy --> Player --> Card

Dotpay które wygenerował mi kody ma je u siebie w bazie? I jeśli ktoś wyśle SMS to ten kod zostanie u nich usunięty aby ponownie nie został wysłany?

Opublikowano

Jak to działa:

1.Dotpay generuje np. 1000 kodów.

2.Kody umieszcza w swojej bazie danych.

3.Te same kody otrzymujesz ty dla swojej bazy danych.

4.Gracz wysyła sms.

5.System dotpay wysyła ci kod i zaznacza go jako nieaktywny (już nigdy nie zostanie wysłany do innego gracza), na twoim serwerze jeszcze jest aktywny.

6.Gracz wpisuje kod na stronie is, otrzymuje sm, tym samym dezaktywuje kod na serwerze.

Jeżeli chcesz wykorzystać ponownie ten sam kod, albo w wyniku jakiegoś bugu nie dodało sm graczowi, w swojej bazie danych zmieniasz kod na aktywny i gracz moze ponownie go wykorzystać.

Opublikowano

Jak to działa:

1.Dotpay generuje np. 1000 kodów.

2.Kody umieszcza w swojej bazie danych.

3.Te same kody otrzymujesz ty dla swojej bazy danych.

4.Gracz wysyła sms.

5.System dotpay wysyła ci kod i zaznacza go jako nieaktywny (już nigdy nie zostanie wysłany do innego gracza), na twoim serwerze jeszcze jest aktywny.

6.Gracz wpisuje kod na stronie is, otrzymuje sm, tym samym dezaktywuje kod na serwerze.

Jeżeli chcesz wykorzystać ponownie ten sam kod, albo w wyniku jakiegoś bugu nie dodało sm graczowi, w swojej bazie danych zmieniasz kod na aktywny i gracz moze ponownie go wykorzystać.

Tak myślałem, ale wolałem się upewnić

!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...