Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno laptopka

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej siemanko. Możecie polecić mi jakiegoś laptopa w cenie 1500zł do (starszych???) gier (chodzi mi tu o jakiegoś ofensywnego metina, Minkrofta i ewentualnie CS'go i TF2) Da radę znaleźć coś w tej cenie? 

Opublikowano

Lenovo g510 z i3 i HD4600 - pełny procesor i3 4 generacji + HD4600 wydajnośc GF710 wiec wystarczy.

Ewentualnie Packardbell ente69cx z i3 ulv i GF740m. - tutaj mocniejsza grafika w tej samej cenie trochę słabszy procesor.

Nic wydajniejszego nie znajdziesz.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Lenovo g510 z i3 i HD4600 - pełny procesor i3 4 generacji + HD4600 wydajnośc GF710 wiec wystarczy.

Ewentualnie Packardbell ente69cx z i3 ulv i GF740m. - tutaj mocniejsza grafika w tej samej cenie trochę słabszy procesor.

Nic wydajniejszego nie znajdziesz.

Sądzę, że ten z lepszą kartą chyba będzie lepszy do gierek co nie? Ten procek uciągnie?

Opublikowano

Tak będzie lepszy do gier. Procesor da rade.

Opublikowano

Ja się bym także dołączył, poleci ktoś laptop do nawet nowszych gierek (a nawet Wiedźmin 2, Gothic 4, BF 3, 4) do 2500 zł? Miło jeśli będzie 8 GB RAMu, matryca 17'', procesor i5 wzwyż.

Opublikowano

@kmick

Acer e5-572g z i5 i GF840m. - pełny i5 wydajnośc (i7 ulv). Mocna bateria + matowa matryca.

Dell insprion 3542 z i7 ulv i GF840m. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Opublikowano

@kmick

Acer e5-572g z i5 i GF840m. - pełny i5 wydajnośc (i7 ulv). Mocna bateria + matowa matryca.

Dell insprion 3542 z i7 ulv i GF840m. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu). 

A coś z systemem wgranym? Acera nie chcę bo mam już i mnie nie przekonuję wykonanie i tak dalej.

Opublikowano

Najwydajniejszy Dell insprion 3542 z i7 ulv i GF840m.

Taniej Dell insprion 5547 z i5 ulv i GF740m.

Oba z windowsem i domowa gwarancja della.

@Gajwer

A co powiesz o tym laptopie, nada się do takich gierek?

http://olx.pl/oferta/asus-k52j-i5-3-4-radeon-1gb-3gb-ram-500gb-hdd-tanio-gameingowy-CID99-ID6vfVB.html#f0ac323202

Lub ten

http://olx.pl/oferta/asus-k52j-CID99-ID80X2n.html#ce4aff2023

Wolę znaleźć coś używanego :>

Opublikowano

Up dobrze goda :P

Podałem Ci packardbella z GF740m który ma lepsze grafike od podanych

Opublikowano

1 to gowno

2 tez gowno ale troche lepszy od 1

jak chcesz troche oszczedzic to taniej masz od tego packard bella co gajwer podal soniacza uzywanego z ta sama specyfikacja

http://olx.pl/oferta/laptop-sony-vaio-fit15-svf1521f7eb-i3-3217u-6gb-ram-500gb-hdd-gt740m-CID99-ID8PgiJ.html#78e608fd32

Będzie nadawał się do takich gierek? Jeżeli tak to myślę że go kupię. Dzięki i czekam na odpowiedź panowie.

Uczeń
Opublikowano

Będzie nadawał się do takich gierek? Jeżeli tak to myślę że go kupię. Dzięki i czekam na odpowiedź panowie.

do csgo lola tf2 itd wystarczy

Opublikowano

No ok tylko podałes uzywke z takimi samymi paramatrami :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...