Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL] Publiczny Serwer TS3 @ tsVoice.pl

pr0chu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logop.png

Serwer tsVoice.pl oferuje profesjonalną komunikację pomiędzy graczami z całego świata. Zapewniamy jakość rozmów na najwyższym poziomie. Nasze usługi są całkowicie bezpłatne oraz posiadamy zaawansowane zabezpieczenia naszego serwera. Na naszym serwerze każdy użytkownik może czuć się bezpieczny! Oferujemy miłą atmosferę oraz rywalizację dzięki naszemu systemowi poziomów. Tylko u nas użytkownicy są nagradzani za aktywność, nagrody typu gier na platformie Steam czy też doładowania Telefonu.

spacerek.png

oferta.png

point.pngNiskie Pingi

point.pngSystem AFK

point.pngSystem Poziomów

point.pngPolską Lokalizacje

point.pngProfesjonalne skrypty

point.pngDużo wspaniałych ikonek

point.pngProfesjonalną Administracje 

point.pngŚwiętna zabawę na Eventach

point.pngPomoc na najwyższym poziomie

point.pngLicencje AAL 256 slotów ( Płatna )

point.pngStronę WWW z User Panelem ( Dodajemy Kanały I Rangi )

I o wiele więcej :)

spacerek.png

tabela1.png

Jesteśmy jedynym serwerem który oferuję System Poziomów na serwerach TeamSpeak3, system działa na podstawie aktywności, jeśli użytkownik jest na serwerze aktywny bot automatycznie mu dodaje punkt do aktywność, dzięki tym punktom awansuję się na wyższe poziomy. Nasi użytkownicy będą nagradzani za wysokie Poziomy.

spacerek.png

afk.png

Aby ulepszyć nasz serwer wprowadziliśmy System AFK, który ma za zadanie powiadomić innych użytkowników o nieobecności danych użytkowników. System AFK działa na zasadzie nadawania rangi "AFK" po 15 minutach nieobecności użytkownika.

afk1.png

spacerek.png

eventy.png

Na naszym serwerze: tsVoice.pl będą organizowanie liczne Eventy takie jak: Idol, DJ Battle, Tyralnia, FreeStyle, Beatbox oraz wiele innych. W każdy Evencie będą nagrody które powinny zadowolić każdego :) Głównymi nagrodami będą: Gry, Kody Paysafecard, Doładowanie Telefonu, jako nagrody dodatkowe są przewidziane rangi VIP oraz SuperVIP!

To jeszcze nie wszystko ! Co 8 godzin nasz bot serwerowy losuję jednego z użytkowników i nadaje mu rangę VIP na 24 godziny, nazywamy to Szczęśliwym Użytkownikiem !

spacerek.png

admin.png

Każdy z naszych  Administratorów jest profesjonalnie wyszkolony aby mógł oferować profesjonalną pomocą w każdej chwili. Jest nas na razie tylko 4 dlatego też otwieramy Rekrutację na NA, aby nasi użytkownicy mogli też sprawdzić się jak Administrator na serwerze.

[ROOT]  Sekuu

Sponsor, Grafik, Technik
Właściciel, Pomysłodawca
Główny Administrator

[vROOT] Król Albanii
Pomysłodawca, Współwłaściciel.
Supporter, Główny Administrator

[sSA] Sleepwalker ;D
 Administrator tsVoice.pl

[sA] PryBo
 Administrator tsVoice.pl

Zapraszamy na Rekrutacje na Admina !

spacerek.png
www.png

Dzięki naszej stronie można łatwo i przyjemnie skontaktować się z nami, nasza strona posiada także wbudowany User Panel dzięki któremu użytkownik może tworzyć sobie kanał prywatny oraz nadać sobie potrzebna Rangi. Dzięki naszej stronie użytkownicy będą mogli zarządzać swoim identyfikatorem w wiele sposobów. Strona nasza ma także wbudowane funkcje takie jak Lista Adminów czy też Aktywność kanałową. 

strona.png

spacerek.png

info.png

Strona WWW

http://tsvoice.pl/

Domena

tsVoice.pl

IP:

31.133.0.162

Serwer tsVoice.pl jest nowo otwartym serwerem który potrzebuje pomocy od strony użytkowników, aby mógł się rozkręcić. Aktualnie posiadamy licencję AAL na 256 slotów, jeżeli zaś będzie taka potrzeba jesteśmy w stanie rozszerzyć ją nawet do 1024 slotów. Zapraszamy gorąco już dziś!

spacerek.png

Zapraszamy Gorąco !

logo1.png

Opublikowano

Ciekawie to wygląda, co do Administracji dziwne że zmieniają nazwy co pare mieś, jest to 2-ga odsłona.

A co do systemu poziomów jest on dostępny od ręki, pozdrawiam.

Opublikowano

Ciekawie to wygląda, co do Administracji dziwne że zmieniają nazwy co pare mieś, jest to 2-ga odsłona.

A co do systemu poziomów jest on dostępny od ręki, pozdrawiam.

Przykro nam że ma Pan taką o nas opinię. System Poziomów to jednak moim zdaniem fajny Pomysł gdzie inne serwery tego jak na razie nie oferują, możemy w ten sposób nagradzać naszych użytkowników za aktywność grami czy też innymi bajerami. Również Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

Przykro nam że ma Pan taką o nas opinię. System Poziomów to jednak moim zdaniem fajny Pomysł gdzie inne serwery tego jak na razie nie oferują, możemy w ten sposób nagradzać naszych użytkowników za aktywność grami czy też innymi bajerami. Również Pozdrawiam.

Rozwijając twoją odpowiedź co do owego systemu jest on fajnym rozwiązaniem jednak jest dostępny od ręki jak już pisałem, ale mimo tego bardzo mi się podoba, stwierdzam że u mnie go nie umieszczę bo jest już u was :), pozdrawiam.

Opublikowano

Rozwijając twoją odpowiedź co do owego systemu jest on fajnym rozwiązaniem jednak jest dostępny od ręki jak już pisałem, ale mimo tego bardzo mi się podoba, stwierdzam że u mnie go nie umieszczę bo jest już u was :), pozdrawiam.

Nie rozumiem czemu mówisz że jest dostępny od ręki, gwarantuje że nie każdy serwer miał możliwość posiadania takiego bajerku, Dziękuje za wyrozumiałość.

@topic

Dodaliśmy 3 Boty Muzyczne :)

logo1.png

Opublikowano

Nie rozumiem czemu mówisz że jest dostępny od ręki, gwarantuje że nie każdy serwer miał możliwość posiadania takiego bajerku, Dziękuje za wyrozumiałość.

@topic

Dodaliśmy 3 Boty Muzyczne :)

Teamspeak super :) Regulamin przejrzysty i jasny szkoda tylko że nie można trollować lekko haha często lubie sie pobawić z ludźmi z dystansem np wieczorkiem wśród dorosłego towarzystwa :) ale wiadomo regulamin to regulamin . Bardzo polecam ten serwer. 

Mam pare pytań.

Te poziomy to np 2 poziom jest za jakiś czas online czy jak :) ? i to po wylogowaniu sie dostaje czy podczas bycia na serwie też?

Szukacie może Helpera/Moda ? który by ogarniał porządek na serwerze , kickował wyzywające dzieciaczki itd ? 

Pozdrawiam jak coś mój nick na tsie Hokoro :)

xmMfHrm.png
Opublikowano

Teamspeak super :) Regulamin przejrzysty i jasny szkoda tylko że nie można trollować lekko haha często lubie sie pobawić z ludźmi z dystansem np wieczorkiem wśród dorosłego towarzystwa :) ale wiadomo regulamin to regulamin . Bardzo polecam ten serwer. 

Mam pare pytań.

Te poziomy to np 2 poziom jest za jakiś czas online czy jak :) ? i to po wylogowaniu sie dostaje czy podczas bycia na serwie też?

Szukacie może Helpera/Moda ? który by ogarniał porządek na serwerze , kickował wyzywające dzieciaczki itd ? 

Pozdrawiam jak coś mój nick na tsie Hokoro :)

Bot działa na zasadzie, że jak jest się na serwerze to skanuję, jeśli się na nim nie przebywa oczywista sprawa że Cię nie zeskanuje ;) Aby osiągnąć poziom 2 musisz być online ileś tam godzin. Co 3 godziny otrzymuję się poziom aż do 50 poziomu potem co 5 i co 10 godzin.

Rekrutacja już dobiegła Końca, za mało mamy użytkowników aby mieć taką Ekipę. Ale zapraszam ! Po nagrody i Inne bajery  <3   

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

Bot działa na zasadzie, że jak jest się na serwerze to skanuję, jeśli się na nim nie przebywa oczywista sprawa że Cię nie zeskanuje ;) Aby osiągnąć poziom 2 musisz być online ileś tam godzin. Co 3 godziny otrzymuję się poziom aż do 50 poziomu potem co 5 i co 10 godzin.

Rekrutacja już dobiegła Końca, za mało mamy użytkowników aby mieć taką Ekipę. Ale zapraszam ! Po nagrody i Inne bajery  <3   

Pozdrawiam.

Reklamujcie serwer reklamujcie bo na prawde warty :) tylko ludzi nie ma żeby z nimi gadać może zaciągnijcie do współpracy kogoś sławnego w internecie jakiś youtuber , forum , serwer gry , serwerownia coś :P

Wiele serwerów w grach typu metin , tibia , minecraft , cs-go szuka dla swoich ludzi serwera ts 

oraz youtuberzy dla swoich fanów :P

xmMfHrm.png
Opublikowano

Reklamujcie serwer reklamujcie bo na prawde warty :) tylko ludzi nie ma żeby z nimi gadać może zaciągnijcie do współpracy kogoś sławnego w internecie jakiś youtuber , forum , serwer gry , serwerownia coś :P

Wiele serwerów w grach typu metin , tibia , minecraft , cs-go szuka dla swoich ludzi serwera ts 

oraz youtuberzy dla swoich fanów :P

Staramy się, reklamować, Ja osobiście nie mam do tego talentu, szukamy aktualnie youtuberów którzy by nam ułatwili to zadania i pomogli ściągnąć osoby na serwer. Dziękuje za odpowiedz oraz zainteresowania się serwerem.

logo1.png

Opublikowano

Staramy się, reklamować, Ja osobiście nie mam do tego talentu, szukamy aktualnie youtuberów którzy by nam ułatwili to zadania i pomogli ściągnąć osoby na serwer. Dziękuje za odpowiedz oraz zainteresowania się serwerem.

Tak wpadłem na pomysł że można zrobić zadania ukryte czy coś takiego aby zdobywać sobie troche do levela  :) coś w stylu że po napisaniu 500 wiadomośći dostajesz poziom lub np po ustawieniu avataru 1 poziom (jednorazowo) itd . może i głupi ale z nudów se wymyśliłem

xmMfHrm.png
Opublikowano

Tak wpadłem na pomysł że można zrobić zadania ukryte czy coś takiego aby zdobywać sobie troche do levela  :) coś w stylu że po napisaniu 500 wiadomośći dostajesz poziom lub np po ustawieniu avataru 1 poziom (jednorazowo) itd . może i głupi ale z nudów se wymyśliłem

Bardzo Ciekawy pomysł, Porozmawiam z Ekipą, i Zobaczymy co się da zrobić.

logo1.png

Opublikowano

Bardzo Ciekawy pomysł, Porozmawiam z Ekipą, i Zobaczymy co się da zrobić.

Jeszcze jedna propozycja ponieważ na swoich kanałach nie widać adminów jak są tak ja teraz wszyscy na tych ukrytych :) czerwonych

to np jak jest status adminów online można dodać ikonke obók nicków które są online lub np po kliknięciu na nick administratora online otwiera sie chat z nim :P bardzo przydatne jak coś np chcesz sięspytać admina na szybko słownie a na przykład nie możesz teraz rozmawiać głosowo , wyjść z swojego kanału czy coś

xmMfHrm.png
Opublikowano

Jeszcze jedna propozycja ponieważ na swoich kanałach nie widać adminów jak są tak ja teraz wszyscy na tych ukrytych :) czerwonych

to np jak jest status adminów online można dodać ikonke obók nicków które są online lub np po kliknięciu na nick administratora online otwiera sie chat z nim :P bardzo przydatne jak coś np chcesz sięspytać admina na szybko słownie a na przykład nie możesz teraz rozmawiać głosowo , wyjść z swojego kanału czy coś

Czyli chcesz podpiąć id, mogę to wykonać jeśli jest ktoś zainteresowany pw.

Opublikowano

Każdy admin będzie miał Wpisany swój link identyfikatora na jego kanale, spróbujemy ulepszyć nasz status aby tam identyfikatory też wyświetlało. Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

Serdecznie polecam ten teamspeak wyrąbisty + ogarnięta bardzo Administracja...

Dziękuje za pozytywną opinię, za niedługo dodamy nowe nowości które pomogą innym użytkownikom używania z naszych usług. Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

Jak dla mnie za dużo pierdół na tym serwerze, widać że właściciel ma dużo pieniążków przy kieszeni ^^ + dodam coś od siebie na temat tych waszych Leveli, taki bot jest dostępny za darmo w internecie, nie wiem czy państwo kiedykolwiek słyszało o bocie który został stworzony przez Kanadyjczyka Scro9ioN :D w miarę ścisłości nie jesteście jedynym serwerem który coś takiego posiada, wasze logo z tą dziewczyną mnie obrzydza...

Opublikowano

Jak dla mnie za dużo pierdół na tym serwerze, widać że właściciel ma dużo pieniążków przy kieszeni ^^ + dodam coś od siebie na temat tych waszych Leveli, taki bot jest dostępny za darmo w internecie, nie wiem czy państwo kiedykolwiek słyszało o bocie który został stworzony przez Kanadyjczyka Scro9ioN :D w miarę ścisłości nie jesteście jedynym serwerem który coś takiego posiada, wasze logo z tą dziewczyną mnie obrzydza...

Proszę Pana, niestety o tym Kanadyjczyku nie słyszałem, ale jestem zaciekawiony jakie serwery mają taki System proszę mi napisać na PW :) chyba że takich nie ma, Jako konkurencja z ts-polish.pl nie musi Pan nam wystawiać złych opinii ale i tak Dziękuje za odświeżenie tematu. A co do naszego "loga" to ja osobiście żadnej Pani nie widzę na naszym logu, chyba że Pan ma namyśli banner to niestety Pan i tak nie będzie użytkownikiem naszego serwera to nie jestem zainteresowany opinią. Dziękuje i Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

To że nie jestem waszym użytkownikiem, to nie znaczy że nie mam prawa do pisania opinii. ;)

Zgadza się, ma Pan całkowite prawo do pisania opinii, ale też nie ładnie jest pisać opinie o których nawet się nie ma pojęcia, jeśli nie jest Pan naszym użytkownikiem to skąd Pan wie jak nasz system działa i jak wszystko funkcjonuje. Czyżby ta opinia jest bezpodstawna, czy po prostu wystawia Pan takie opinie z tego względu że Pan jest konkurentem? Szukałem w internecie jakichkolwiek informacji na temat tego Pana Kanadyjczyka, niestety nie znalazłem żadnych przydatnych mi informacji, więc nadal czekam na Pana PW gdzie niby takie systemy są wprowadzone. Pozdrawiam.

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...